MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Özçelik, kadınlar ile mahalle toplantısında bir araya geldi

SİYASET 09.02.2019 - 00:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Özçelik, kadınlar ile mahalle toplantısında bir araya geldi

AK Parti Nar Belediye Başkan adayı Süleyman Özçelik, seçim çalışmaları kapsamında kadınlar ile mahalle toplantısında bir araya geldi.
  AK Parti Nar Belediye Başkan adayı Süleyman Özçelik, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde çalışmalarına aralıksız devam ederken mahalle toplantısında bir araya geldiği kadınlara Nar beldesinde yapılacak olan çalışmalar hakkında projelerini anlattı.   Özçelik, “ AK Parti iktidarıyla birlikte Nar beldemiz özlemiş olduğu hizmetlere kavuşacaktır. Biz AK Parti olarak gönül belediyeciliği olarak ilk olarak kasaba halkımızın gönlünde yer edineceğiz. Kasabamızın eksikliklerini ve yapılması gereken çalışmaları biliyoruz. Bu doğrultuda kadınlarımız ve gençlerin istek ve taleplerine de çok önem veriyoruz. Bugün burada bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim” diye konuştu.a
AK Parti Nar Belediye Başkan adayı Süleyman Özçelik, seçim çalışmaları kapsamında kadınlar ile mahalle toplantısında bir araya geldi.

 

AK Parti Nar Belediye Başkan adayı Süleyman Özçelik, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde çalışmalarına aralıksız devam ederken mahalle toplantısında bir araya geldiği kadınlara Nar beldesinde yapılacak olan çalışmalar hakkında projelerini anlattı.

 

Özçelik, “ AK Parti iktidarıyla birlikte Nar beldemiz özlemiş olduğu hizmetlere kavuşacaktır. Biz AK Parti olarak gönül belediyeciliği olarak ilk olarak kasaba halkımızın gönlünde yer edineceğiz. Kasabamızın eksikliklerini ve yapılması gereken çalışmaları biliyoruz. Bu doğrultuda kadınlarımız ve gençlerin istek ve taleplerine de çok önem veriyoruz. Bugün burada bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim” diye konuştu.a

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.