Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Özdemir iade-i ziyaretlerde

GÜNCEL 30.06.2020 - 10:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Özdemir iade-i ziyaretlerde

Derinkuyu Kaymakamı Mert Kumcu, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Muhsin Özdemir’i, makamında kabul etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Derinkuyu Kaymakamı Mert Kumcu, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Muhsin Özdemir’i, makamında kabul etti.   Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Derinkuyu Kaymakamı Mert Kumcu, ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ederek, görevinde başarılar diledi.    Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ise; kendilerini kabullerinden dolayı Derinkuyu Kaymakamı Mert Kumcu'ya teşekkürlerini iletti.   Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Muhsin Özdemir’i, makamında kabul etti. Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ederek, görevinde başarılar diledi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ise; kendilerini kabullerinden dolayı Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy'a teşekkürlerini iletti.   Yazıhöyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Muhsin Özdemir’i, makamında kabul etti. Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Yazıhöyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar, ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ederek, görevinde başarılar diledi.   Ziyaretin ardından Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ve Yazıhöyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar, Yazıhöyük'te yapılması planlanan çim saha projesini yerinde incelediler. İncelemenin ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir projenin takipçisi olacağını belirterek, Yazıhöyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar 'a teşekkürlerini iletti.
Derinkuyu Kaymakamı Mert Kumcu, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Muhsin Özdemir’i, makamında kabul etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Derinkuyu Kaymakamı Mert Kumcu, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Muhsin Özdemir’i, makamında kabul etti.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Derinkuyu Kaymakamı Mert Kumcu, ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ederek, görevinde başarılar diledi. 

 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ise; kendilerini kabullerinden dolayı Derinkuyu Kaymakamı Mert Kumcu'ya teşekkürlerini iletti.

 

Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Muhsin Özdemir’i, makamında kabul etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ederek, görevinde başarılar diledi.


Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ise; kendilerini kabullerinden dolayı Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy'a teşekkürlerini iletti.

 

Yazıhöyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanan Muhsin Özdemir’i, makamında kabul etti.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Yazıhöyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar, ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ederek, görevinde başarılar diledi.

 

Ziyaretin ardından Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ve Yazıhöyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar, Yazıhöyük'te yapılması planlanan çim saha projesini yerinde incelediler. İncelemenin ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir projenin takipçisi olacağını belirterek, Yazıhöyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar 'a teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.