Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Özdemir Kozaklı ilçesindeydi

İLÇELER 30.05.2020 - 12:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Özdemir Kozaklı ilçesindeydi

Kozaklı İlçesindeki spor salonu ve yapımı süren KYK yurdu inşaatında heyet ile birlikte Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir incelemelerde bulundu.
  NEVŞEHİR(MHA) Kozaklı İlçesindeki spor salonu ve yapımı süren KYK yurdu inşaatında heyet ile birlikte Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir incelemelerde bulundu.   Nevşehir Gençlik ve Spor  İl Müdürü Muhsin Özdemir’e, Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukcuoğlu,İl özel idare genel sekreteri Kamil Duru eşlik etti. Zemini yenilenen kapalı spor salonunda incelemeler yapan heyet, spor salonunun mevcut durumu hakkında ilçe müdürü Deniz Hacıbekiroğlu ile görüşerek gerekli bilgileri aldı.   Yapılması düşünülen KYK yurdu hakkında Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukcuoğlu, Özel İdare genel sekreteri Kamil Duru ve Gençlik Spor İl Müdürü yurt binası üzerinde incelemeler yaparak istişarelerde bulundu.  
Kozaklı İlçesindeki spor salonu ve yapımı süren KYK yurdu inşaatında heyet ile birlikte Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir incelemelerde bulundu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Kozaklı İlçesindeki spor salonu ve yapımı süren KYK yurdu inşaatında heyet ile birlikte Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir incelemelerde bulundu.

 

Nevşehir Gençlik ve Spor  İl Müdürü Muhsin Özdemir’e, Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukcuoğlu,İl özel idare genel sekreteri Kamil Duru eşlik etti.


Zemini yenilenen kapalı spor salonunda incelemeler yapan heyet, spor salonunun mevcut durumu hakkında ilçe müdürü Deniz Hacıbekiroğlu ile görüşerek gerekli bilgileri aldı.

 

Yapılması düşünülen KYK yurdu hakkında Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukcuoğlu, Özel İdare genel sekreteri Kamil Duru ve Gençlik Spor İl Müdürü yurt binası üzerinde incelemeler yaparak istişarelerde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.