Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Özdemir, Nevşehir'e Hesap Verecek mi?

NEVŞEHİR 09.08.2016 - 16:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Özdemir, Nevşehir'e Hesap Verecek mi?

Memur-Sen İl temsilcisi Mustafa Özdemir’i Nevşehir kamu oyundan özür dilemeye davet ediyoruz.
    Memur-Sen İl temsilcisi Mustafa Özdemir’i Nevşehir kamu oyundan özür dilemeye davet ediyoruz.   Nevşehir’de FETÖ/PDY terör örgütü tarafından yapılan darbe girişiminin ardından Nevşehir’de www.lalehaber.com haber sitesi olarak devletimizin bütünlüğüne kast etmiş terör örgütü mensuplarına tepkimizi koymuş ve Nevşehir’de FETOŞCU bazı isimleri kamu oyu ile paylaşmıştık. Memur sen İl Temsilcisi Mustafa Özdemir ise sadece mitinglerde Vali Aktaş’ın, AK Parti Milletvekillerinin bulunduğu yerde tribünlere oynamış ama ne yazık ki içerisinde barındırdığı fetoşculara adeta göz yummuştu. Tıpkı Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde Memur Sen Üniversite temsilcisini bir fetoşcu olarak atadığı ve bu darbe girişiminin ardından görevden almadığı gibi. Şimdi tribünlere oynayan Memur Sen İl Temsilcisi Mustafa Özdemir’i tüm Nevşehir halkından özür dilemeye davet ediyoruz. Nitekim Sayın Özdemir bu işler sadece tribünlere oynamakla olmaz. Birazcık inandırıcılık kazanmak istiyorsanız çıkıp Nevşehir kamu oyundan biz yanlış yaptık yanlış adamları destekledik der ve çıkar erkekçe özür dilersiniz. 
Memur-Sen İl temsilcisi Mustafa Özdemir’i Nevşehir kamu oyundan özür dilemeye davet ediyoruz.

 

 

Memur-Sen İl temsilcisi Mustafa Özdemir’i Nevşehir kamu oyundan özür dilemeye davet ediyoruz.

 

Nevşehir’de FETÖ/PDY terör örgütü tarafından yapılan darbe girişiminin ardından Nevşehir’de www.lalehaber.com haber sitesi olarak devletimizin bütünlüğüne kast etmiş terör örgütü mensuplarına tepkimizi koymuş ve Nevşehir’de FETOŞCU bazı isimleri kamu oyu ile paylaşmıştık.

Memur sen İl Temsilcisi Mustafa Özdemir ise sadece mitinglerde Vali Aktaş’ın, AK Parti Milletvekillerinin bulunduğu yerde tribünlere oynamış ama ne yazık ki içerisinde barındırdığı fetoşculara adeta göz yummuştu. Tıpkı Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde Memur Sen Üniversite temsilcisini bir fetoşcu olarak atadığı ve bu darbe girişiminin ardından görevden almadığı gibi.

Şimdi tribünlere oynayan Memur Sen İl Temsilcisi Mustafa Özdemir’i tüm Nevşehir halkından özür dilemeye davet ediyoruz. Nitekim Sayın Özdemir bu işler sadece tribünlere oynamakla olmaz. Birazcık inandırıcılık kazanmak istiyorsanız çıkıp Nevşehir kamu oyundan biz yanlış yaptık yanlış adamları destekledik der ve çıkar erkekçe özür dilersiniz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.