Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Özdemir sporcu kamp eğitim merkezinde incelemelerde bulundu

NEVŞEHİR 24.06.2020 - 10:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Özdemir sporcu kamp eğitim merkezinde incelemelerde bulundu

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Kapadokya Kamp Eğitim merkezini ziyaret etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Kapadokya Kamp Eğitim merkezini ziyaret etti.   İl Müdürü Muhsin Özdemir, Kamp Eğitim Merkezi müdürü Murat Gökler, tesisler şube müdürü Sencer Kaya ve personel şube müdürü Yaşar Ertaş ile birlikte kamp eğitim merkezinde incelemelerde bulundu. Bakım ve onarım işleri ilgi ilgili birli alışverişinde bulunuldu.   İncelemeler sonrası toplantı salonunda tesis müdürü ve çalışanlar ile birlikte kamp yapacak sporcularımıza en iyi şekilde hizmet vermek adına yapılacak işlerle ilgili görüşerek, özverili çalışmalarından dolayı memnuniyetini dile getiren Özdemir, Kamp Eğitim Merkezi müdürü Murat Gökler ve çalışanlarına teşekkür edip, ayrıldı.
Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Kapadokya Kamp Eğitim merkezini ziyaret etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Kapadokya Kamp Eğitim merkezini ziyaret etti.

 

İl Müdürü Muhsin Özdemir, Kamp Eğitim Merkezi müdürü Murat Gökler, tesisler şube müdürü Sencer Kaya ve personel şube müdürü Yaşar Ertaş ile birlikte kamp eğitim merkezinde incelemelerde bulundu. Bakım ve onarım işleri ilgi ilgili birli alışverişinde bulunuldu.

 

İncelemeler sonrası toplantı salonunda tesis müdürü ve çalışanlar ile birlikte kamp yapacak sporcularımıza en iyi şekilde hizmet vermek adına yapılacak işlerle ilgili görüşerek, özverili çalışmalarından dolayı memnuniyetini dile getiren Özdemir, Kamp Eğitim Merkezi müdürü Murat Gökler ve çalışanlarına teşekkür edip, ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.