MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Özel Altınyıldız Koleji 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramını Kutladı

EĞİTİM 18.05.2017 - 19:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Özel Altınyıldız Koleji 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramını Kutladı

Özel Altınyıldız Koleji 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramını nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Özel Altınyıldız Koleji 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramını nedeniyle bir mesaj yayımladı.   Özel Altınyıldız Koleji mesajında  ; Ulu Önder Atatürk’ün Samsun’da bağımsızlık ateşi yakmasının üzerinden 98 yıl geçti.19 Mayıs 1919, milli mücadelenin başladığı tarihtir ve Türk Milleti için önemli dönemeçlerden birisidir. Topraklarımıza göz diken emperyalistlere karşı eşsiz bir direnişin başladığı gün olan 19 Mayıs bağımsızlık ve hürriyet mücadelesinin en anlamlı sembollerindendir. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramıdır. Özel Altınyıldız Koleji olarak bu bayramın ışığında ulusların geleceğinin gençlerin elinde olduğuna inanıyoruz. Geleceği kuracak olan gençlerimize her zaman önem veren Atatürk Cumhuriyet’i en iyi biçimde koruyup kollayacağına inandığı gençlere emanet etmiş, böylelikle de Türk gençliğine olan güvenini göstermiştir. Aynı güveni Altınyıldız Koleji olarak hissediyor ve Cumhuriyet’in yılmaz bekçileri olan gençlerimizin milli değerlerine sahip çıkacaklarını biliyoruz. Türk Ulusu’nun bağımsız yaşama kararlarının bir göstergesi olan Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşku, onur ve gururla kutluyor, Yüce Atatürk’ü Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve gönül borcuyla anıyor, saygılarımızı sunuyoruz. denildi  
Özel Altınyıldız Koleji 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramını nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Özel Altınyıldız Koleji 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramını nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 

Özel Altınyıldız Koleji mesajında  ; Ulu Önder Atatürk’ün Samsun’da bağımsızlık ateşi yakmasının üzerinden 98 yıl geçti.19 Mayıs 1919, milli mücadelenin başladığı tarihtir ve Türk Milleti için önemli dönemeçlerden birisidir. Topraklarımıza göz diken emperyalistlere karşı eşsiz bir direnişin başladığı gün olan 19 Mayıs bağımsızlık ve hürriyet mücadelesinin en anlamlı sembollerindendir.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramıdır. Özel Altınyıldız Koleji olarak bu bayramın ışığında ulusların geleceğinin gençlerin elinde olduğuna inanıyoruz.

Geleceği kuracak olan gençlerimize her zaman önem veren Atatürk Cumhuriyet’i en iyi biçimde koruyup kollayacağına inandığı gençlere emanet etmiş, böylelikle de Türk gençliğine olan güvenini göstermiştir. Aynı güveni Altınyıldız Koleji olarak hissediyor ve Cumhuriyet’in yılmaz bekçileri olan gençlerimizin milli değerlerine sahip çıkacaklarını biliyoruz.

Türk Ulusu’nun bağımsız yaşama kararlarının bir göstergesi olan Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşku, onur ve gururla kutluyor, Yüce Atatürk’ü Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve gönül borcuyla anıyor, saygılarımızı sunuyoruz. denildi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.