Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Özel Altınyıldız Liseleri 2016-2017 öğretim yılı Veli Toplantıları Başladı.

EĞİTİM 05.09.2016 - 21:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Özel Altınyıldız Liseleri 2016-2017 öğretim yılı Veli Toplantıları Başladı.

5 Eylül 2016 Pazartesi günü saat 17:00'da 9. sınıfların veli toplantısı düzenlendi.
5 Eylül 2016 Pazartesi günü saat 17:00'da 9. sınıfların veli toplantısı düzenlendi.     10 ve 11. Sınıflar, 07.09.2016 Çarşamba günü, 12. sınıflar ise 22.09.2016 Perşembe günü Veli Toplantıları gerçekleştirilecektir.     Okul konferans salonunda düzenlenen 9.sınıflar veli toplantılarında Okul Müdürü Sayın Özkan, Kılınç Özel Altınyıldız Liselerinin genel işleyişi, başarıları ve kuralları hakkında açıklamalarda bulunmuştur.     Okul Yöneticilerinin ve öğretmenlerinin velilere tanıştırıldığı toplantıda, velilerimize, sene başı hazırlıkları kapsamında ; Deneme Sınavları,Ders Araç Gereçleri, Kıyafet,Servis,Altınyıldız Test Yayınları ile Sosyal,Kültürel ve Sportif faliyetler hakkında bilgiler vermişlerdir.     Toplantı, Haftasonu Kursları hakkında bilgilendirme sunumunun ardından sınıflarda devam etmiştir.   Altınyıldız Koleji için özel tasarımla oluşturulan okul kıyafetlerinin kantinden temin edilmesi ve ders kitapları ile kaynak kitapların dağıtımı ile sona ermiştir.   Fen Lisesi,Anadolu Lisesi ve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9.sınıdlarında öğrenim görecek öğrenciler ve öğrenci velileri toplantıdan duydukları memnuniyeti dile getirerek,Türkiye'nin Örnek Okulu Altınyıldız Kolejini tercih etmekte ne kadar doğru bir karar verdiklerini ilk toplantıda gördüklerini söylediler 19 Eylül 2016 Pazartesi günü başlayacak yeni eğitim öğretim yılının hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz.
5 Eylül 2016 Pazartesi günü saat 17:00'da 9. sınıfların veli toplantısı düzenlendi.

5 Eylül 2016 Pazartesi günü saat 17:00'da 9. sınıfların veli toplantısı düzenlendi.

 

 

10 ve 11. Sınıflar, 07.09.2016 Çarşamba günü, 12. sınıflar ise 22.09.2016 Perşembe günü Veli Toplantıları gerçekleştirilecektir.

 

 

Okul konferans salonunda düzenlenen 9.sınıflar veli toplantılarında Okul Müdürü Sayın Özkan, Kılınç Özel Altınyıldız Liselerinin genel işleyişi, başarıları ve kuralları hakkında açıklamalarda bulunmuştur.

 

 

Okul Yöneticilerinin ve öğretmenlerinin velilere tanıştırıldığı toplantıda, velilerimize, sene başı hazırlıkları kapsamında ; Deneme Sınavları,Ders Araç Gereçleri, Kıyafet,Servis,Altınyıldız Test Yayınları ile Sosyal,Kültürel ve Sportif faliyetler hakkında bilgiler vermişlerdir.

 

 

Toplantı, Haftasonu Kursları hakkında bilgilendirme sunumunun ardından sınıflarda devam etmiştir.

 

Altınyıldız Koleji için özel tasarımla oluşturulan okul kıyafetlerinin kantinden temin edilmesi ve ders kitapları ile kaynak kitapların dağıtımı ile sona ermiştir.

 

Fen Lisesi,Anadolu Lisesi ve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9.sınıdlarında öğrenim görecek öğrenciler ve öğrenci velileri toplantıdan duydukları memnuniyeti dile getirerek,Türkiye'nin Örnek Okulu Altınyıldız Kolejini tercih etmekte ne kadar doğru bir karar verdiklerini ilk toplantıda gördüklerini söylediler

19 Eylül 2016 Pazartesi günü başlayacak yeni eğitim öğretim yılının hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.