Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Özel Altınyıldız Liselerine Rekor Kayıt

EĞİTİM 08.07.2017 - 18:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Özel Altınyıldız Liselerine Rekor Kayıt

Başarılarıyla her alanda Nevşehir’in eğitimde gururu, Türkiye’nin Örnek Okulu olan Altınyıldız Koleji’nde lise kayıtlarına öğrenciler ve veliler büyük ilgi gösteriyor.
Başarılarıyla her alanda Nevşehir’in eğitimde gururu, Türkiye’nin Örnek Okulu olan Altınyıldız Koleji’nde lise kayıtlarına öğrenciler ve veliler büyük ilgi gösteriyor.   3 Özel Lisesi ile Nevşehir’in en büyük, en kaliteli ve en başarılı Özel Lisesi olan Altınyıldız’da, Fen Lisesi, Anadolu Lisesi ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde birçok sınıfta boş kontenjan kalmadı. Ara sınıflarda öğrenci nakli olursa kayıt yapılabiliyor.   9.sınıflara yeni kayıt olan Türkiye 1.si öğrenci ve 2017 TEOG’da,1 yanlış,2 yanlış,3 yanlış yapan öğrenciler Altınyıldız’ı, kaliteli ve tecrübeli öğretmen kadrosu, modern okul kampüsü ve başarıları nedeniyle tercih ettiklerini söylediler.   Altınyıldız Koleji yöneticileri; ‘Mezun verdiği 15 yılda 981 öğrencisini 88’i Tıp Fakültesi olmak üzere,Türkiye’nin seçkin üniversitelerine gönderen, her yıl YGS ve LYS’de il birincilikleri kazanan Altınyıldız Liseliler, 2017 YGS’de bütün puan dallarında Nevşehir 1.si oldu.   Türkiye’de ilk 500’de 3 öğrencimiz yer aldı.   2017 YGS'de Nevşehir’deki bütün birincilikleri kazanan Altınyıldız Liseliler, 2017 LYS’de daha başarılı sonuçlar alabilmek için geceli gündüzlü öğretmenlerle birlikte çalıştılar.   2017 LYS açıklandığında, Özel Altınyıldız Fen Lisesi, Özel Altınyıldız Anadolu Lisesi ve Özel Altınyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunlarımız gurur tablomuzda yeni başarılarıyla yer alacaktır. Sadece akademik alanda değil, eğitimin her alanında bilgide, sporda ve sosyal alanlarda da Türkiye’nin gururuyuz. Dediler.  
Başarılarıyla her alanda Nevşehir’in eğitimde gururu, Türkiye’nin Örnek Okulu olan Altınyıldız Koleji’nde lise kayıtlarına öğrenciler ve veliler büyük ilgi gösteriyor.

Başarılarıyla her alanda Nevşehir’in eğitimde gururu, Türkiye’nin Örnek Okulu olan Altınyıldız Koleji’nde lise kayıtlarına öğrenciler ve veliler büyük ilgi gösteriyor.

 

3 Özel Lisesi ile Nevşehir’in en büyük, en kaliteli ve en başarılı Özel Lisesi olan Altınyıldız’da, Fen Lisesi, Anadolu Lisesi ve Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde birçok sınıfta boş kontenjan kalmadı. Ara sınıflarda öğrenci nakli olursa kayıt yapılabiliyor.

 

9.sınıflara yeni kayıt olan Türkiye 1.si öğrenci ve 2017 TEOG’da,1 yanlış,2 yanlış,3 yanlış yapan öğrenciler Altınyıldız’ı, kaliteli ve tecrübeli öğretmen kadrosu, modern okul kampüsü ve başarıları nedeniyle tercih ettiklerini söylediler.

 

Altınyıldız Koleji yöneticileri;

‘Mezun verdiği 15 yılda 981 öğrencisini 88’i Tıp Fakültesi olmak üzere,Türkiye’nin seçkin üniversitelerine gönderen, her yıl YGS ve LYS’de il birincilikleri kazanan Altınyıldız Liseliler, 2017 YGS’de bütün puan dallarında Nevşehir 1.si oldu.

 

Türkiye’de ilk 500’de 3 öğrencimiz yer aldı.

 

2017 YGS'de Nevşehir’deki bütün birincilikleri kazanan Altınyıldız Liseliler, 2017 LYS’de daha başarılı sonuçlar alabilmek için geceli gündüzlü öğretmenlerle birlikte çalıştılar.

 

2017 LYS açıklandığında, Özel Altınyıldız Fen Lisesi, Özel Altınyıldız Anadolu Lisesi ve Özel Altınyıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunlarımız gurur tablomuzda yeni başarılarıyla yer alacaktır.

Sadece akademik alanda değil, eğitimin her alanında bilgide, sporda ve sosyal alanlarda da Türkiye’nin gururuyuz. Dediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.