Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Özel idare ekipleri şehrin dört bir yanında

NEVŞEHİR 02.09.2020 - 10:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Özel idare ekipleri şehrin dört bir yanında

Nevşehir İl Özel İdaresi ekipleri şehrin dört bir yanında çalışıyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Özel İdaresi ekipleri şehrin dört bir yanında çalışıyor.     Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri eş zamanlı olarak; İcik-Topaç arasında asfalt serim çalışması, Çardak'ta çevre yolu çalışması, Akarca'da bozulan yollarda bakım onarım çalışması, Karain'de arazi yolları genişletme ve düzelme çalışması, Sarıhıdır'da yol çalışması yapıyor.     Öte yandan Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü personeli iş makineleri desteği ile Eskiyaylacık Köyü içme suyu ve kanalizasyon hattına ilave yapıldı.   
Nevşehir İl Özel İdaresi ekipleri şehrin dört bir yanında çalışıyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Özel İdaresi ekipleri şehrin dört bir yanında çalışıyor.  

 

Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri eş zamanlı olarak; İcik-Topaç arasında asfalt serim çalışması, Çardak'ta çevre yolu çalışması, Akarca'da bozulan yollarda bakım onarım çalışması, Karain'de arazi yolları genişletme ve düzelme çalışması, Sarıhıdır'da yol çalışması yapıyor.  

 

Öte yandan Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü personeli iş makineleri desteği ile Eskiyaylacık Köyü içme suyu ve kanalizasyon hattına ilave yapıldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.