MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Özel idarenin asfaltlama çalışmaları hızla sürüyor

İLÇELER 24.08.2019 - 14:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Özel idarenin asfaltlama çalışmaları hızla sürüyor

Ürgüp İlçesi Ayvalı Köyü köy içi ve köy meydanı il özel idaresi Yol ve Ulaşım hizmetleri ekiplerince asfaltlandı.
  NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp İlçesi Ayvalı Köyü köy içi ve köy meydanı il özel idaresi Yol ve Ulaşım hizmetleri ekiplerince asfaltlandı.   Genel Sekreter V. Ramazan Çiftçi, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdür V. Ömer Azılı, Ayvalı Köyü Muhtarı Hasan Çakır yapılan çalışmaları yerinde incelediler.    Öte yandan Gülşehir İlçesi Yüksekli, Yeşilyurt, Hacılar, Şahinler yolu Kırşehir İl Sınırına kadar olan yolda il özel idaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince sathi asfalt kaplama çalışması yapılmakta.   Genel Sekreter V. Ramazan Çiftçi, Gülşehir İl Genel Meclisi Üyeleri Mustafa Yalap, Turan Balak, Abuşağı Köyü Muhtarı Yücel Öz ile Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdür V. Ömer Azılı yapılan çalışmaları yerinde incelediler. 
Ürgüp İlçesi Ayvalı Köyü köy içi ve köy meydanı il özel idaresi Yol ve Ulaşım hizmetleri ekiplerince asfaltlandı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Ürgüp İlçesi Ayvalı Köyü köy içi ve köy meydanı il özel idaresi Yol ve Ulaşım hizmetleri ekiplerince asfaltlandı.

 

Genel Sekreter V. Ramazan Çiftçi, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdür V. Ömer Azılı, Ayvalı Köyü Muhtarı Hasan Çakır yapılan çalışmaları yerinde incelediler. 

 

Öte yandan Gülşehir İlçesi Yüksekli, Yeşilyurt, Hacılar, Şahinler yolu Kırşehir İl Sınırına kadar olan yolda il özel idaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerince sathi asfalt kaplama çalışması yapılmakta.

 

Genel Sekreter V. Ramazan Çiftçi, Gülşehir İl Genel Meclisi Üyeleri Mustafa Yalap, Turan Balak, Abuşağı Köyü Muhtarı Yücel Öz ile Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdür V. Ömer Azılı yapılan çalışmaları yerinde incelediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.