Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Özel idarenin sıcak asfalt maratonu devam ediyor

GÜNCEL 26.07.2019 - 13:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Özel idarenin sıcak asfalt maratonu devam ediyor

İl özel idaresinin Nevşehir ili genelindeki sıcak asfalt maratonu aralıksız devam ediyor.
    NEVŞEHİR(MHA) İl özel idaresinin Nevşehir ili genelindeki sıcak asfalt maratonu aralıksız devam ediyor.   Özellikle geçtiğimiz aylardaki sağanak yağışların ardından havaların ısınmasıyla birlikte başlatılan sıcak asfalt çalışmalarıyla il özel idaresi sorumluluğu kapsamındaki yolların standartları daha da yükseltiliyor.   İl Özel idaresi Genel Sekreter Vekili Ramazan Çiftçi’nin bizzat takip ettiği çalışmalar kapsamında geçtiğimiz günlerde merkeze bağlı Nar Kasabasında ve Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasındaki yollar asfaltlandı.   Yapılan planlamalar doğrultusunda il özel idaresinin sıcak asfalt çalışmaları önümüzdeki günlerde de sürecek.   Sıcak asfalt çalışması yapılan beldelerdeki halk yollarının standartlarının yükseltilmesi nedeniyle başta Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’a, AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar’a, AK Partili Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’ye ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Ramazan Çiftçi ile çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ettiler.
İl özel idaresinin Nevşehir ili genelindeki sıcak asfalt maratonu aralıksız devam ediyor.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) İl özel idaresinin Nevşehir ili genelindeki sıcak asfalt maratonu aralıksız devam ediyor.

 

Özellikle geçtiğimiz aylardaki sağanak yağışların ardından havaların ısınmasıyla birlikte başlatılan sıcak asfalt çalışmalarıyla il özel idaresi sorumluluğu kapsamındaki yolların standartları daha da yükseltiliyor.

 

İl Özel idaresi Genel Sekreter Vekili Ramazan Çiftçi’nin bizzat takip ettiği çalışmalar kapsamında geçtiğimiz günlerde merkeze bağlı Nar Kasabasında ve Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar kasabasındaki yollar asfaltlandı.

 

Yapılan planlamalar doğrultusunda il özel idaresinin sıcak asfalt çalışmaları önümüzdeki günlerde de sürecek.

 

Sıcak asfalt çalışması yapılan beldelerdeki halk yollarının standartlarının yükseltilmesi nedeniyle başta Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’a, AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar’a, AK Partili Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’ye ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Ramazan Çiftçi ile çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.