Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Özel İnsanlar Bölge Birincisi Oldu

SPOR 20.04.2018 - 09:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Özel İnsanlar Bölge Birincisi Oldu

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Özel İnsanlar Atletizm Tıkımı, üç ayrı dalda, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu(TÖSSF) tarafından Antalya’da gerçekleştirilen 2. Bölge Atletizm Şampiyonası’nda Bölge birinciliğini elde etti.
  TÖSSF ’un 2018 programında yer alan ve İç Anadolu, Karadeniz ve Akdeniz bölgelerindeki sporcuların Antalya Lara Grand Park Otel’de gerçekleştirilen, 2. Bölge Atletizm Şampiyonasına, Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Özel İnsanlar Atletizm takımı sporcuları ve aynı zamanda Özel İnsanlar Eğitim Merkezi öğrencileri de olan Mesut Akkaya , Mental kategorisinde 100 metre yarışında ve Abdullah Furkan Yılmaz da Cirit Atmada Down Sendromlular kategorisinde ile katıldı.   Şampiyonanın hazırlıklarını İdareci Zuhal Özdemir, Antrenörler Tuğba İşiten ve Furkan Feralan nezaretinde gerçekleştiren 2. Bölge Atletizm Şampiyonasında Abdullah Furkan Yılmaz 100 metre yarışında ve Cirit Atmada da bölge birinciliğini elde ederken, Mental Büyük Erkeklerde de Mesut Akkaya Bölge birinciliğini kazandı.   Gerçekleştirilen şampiyonada3 ayrı dalda bölge birinciliğini elde eden TÖSSF tarafından organize edilen 2. Bölge Atletizm Şampiyonasında madalya kazanan Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Özel İnsanlar Atletizm takımı sporcuları Abdulah Furkan Yılmaz ve Mesut Akkaya’ya ödülleri, TÖSSF Başkanı Birol Aydın, TÖSSF Yönetim Kurulu üyesi Ensar Kurt ve TÖSSF Başdanışmanı Erhan Karakuş tarafından verildi.
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Özel İnsanlar Atletizm Tıkımı, üç ayrı dalda, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu(TÖSSF) tarafından Antalya’da gerçekleştirilen 2. Bölge Atletizm Şampiyonası’nda Bölge birinciliğini elde etti.

 

TÖSSF ’un 2018 programında yer alan ve İç Anadolu, Karadeniz ve Akdeniz bölgelerindeki sporcuların Antalya Lara Grand Park Otel’de gerçekleştirilen, 2. Bölge Atletizm Şampiyonasına, Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Özel İnsanlar Atletizm takımı sporcuları ve aynı zamanda Özel İnsanlar Eğitim Merkezi öğrencileri de olan Mesut Akkaya , Mental kategorisinde 100 metre yarışında ve Abdullah Furkan Yılmaz da Cirit Atmada Down Sendromlular kategorisinde ile katıldı.

 

Şampiyonanın hazırlıklarını İdareci Zuhal Özdemir, Antrenörler Tuğba İşiten ve Furkan Feralan nezaretinde gerçekleştiren 2. Bölge Atletizm Şampiyonasında Abdullah Furkan Yılmaz 100 metre yarışında ve Cirit Atmada da bölge birinciliğini elde ederken, Mental Büyük Erkeklerde de Mesut Akkaya Bölge birinciliğini kazandı.

 

Gerçekleştirilen şampiyonada3 ayrı dalda bölge birinciliğini elde eden TÖSSF tarafından organize edilen 2. Bölge Atletizm Şampiyonasında madalya kazanan Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Özel İnsanlar Atletizm takımı sporcuları Abdulah Furkan Yılmaz ve Mesut Akkaya’ya ödülleri, TÖSSF Başkanı Birol Aydın, TÖSSF Yönetim Kurulu üyesi Ensar Kurt ve TÖSSF Başdanışmanı Erhan Karakuş tarafından verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.