Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Özel insanlar halter şampiyonasında

SPOR 01.08.2019 - 16:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Özel insanlar halter şampiyonasında

Nevşehir Belediyesi tarafından eğitilebilir tüm engellilerin zihinsel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunma amacıyla oluşturulan Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’ndeki öğrenciler, Nevşehir’de düzenlenen U15 ve Yıldızlar Ferdi Türkiye Halter Şampiyonası müsabakalarını izledi.
  Nevşehir Belediyesi tarafından eğitilebilir tüm engellilerin zihinsel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunma amacıyla oluşturulan Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’ndeki öğrenciler, Nevşehir’de düzenlenen U15 ve Yıldızlar Ferdi Türkiye Halter Şampiyonası müsabakalarını izledi.   Eğitilebilir düzeydeki engellilerin zihinsel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmanın yanı sıra  engelli olmanın getirdiği psiko-sosyal sorunların üstesinden gelinmesi ve onların toplumla entegre olabilmelerine yardımcı olunmasının amaçlandığı merkezde öğrenciler için çeşitli kültürel ve sosyal faaliyetler de düzenleniyor. Son olarak merkezde eğitim gören engelliler Türkiye Halter Federasyonu tarafından düzenlenen ve Nevşehir’de gerçekleştirilen U15 ve Yıldızlar Ferdi Türkiye Halter Şampiyonasını izledi. Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda gerçekleştirilen şampiyonayı merkez yöneticileri nezaretinde izleyen öğrencilere halter sporu hakkında da çeşitli bilgiler veriliyor.
Nevşehir Belediyesi tarafından eğitilebilir tüm engellilerin zihinsel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunma amacıyla oluşturulan Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’ndeki öğrenciler, Nevşehir’de düzenlenen U15 ve Yıldızlar Ferdi Türkiye Halter Şampiyonası müsabakalarını izledi.

 

Nevşehir Belediyesi tarafından eğitilebilir tüm engellilerin zihinsel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunma amacıyla oluşturulan Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’ndeki öğrenciler, Nevşehir’de düzenlenen U15 ve Yıldızlar Ferdi Türkiye Halter Şampiyonası müsabakalarını izledi.

 

Eğitilebilir düzeydeki engellilerin zihinsel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmanın yanı sıra  engelli olmanın getirdiği psiko-sosyal sorunların üstesinden gelinmesi ve onların toplumla entegre olabilmelerine yardımcı olunmasının amaçlandığı merkezde öğrenciler için çeşitli kültürel ve sosyal faaliyetler de düzenleniyor. Son olarak merkezde eğitim gören engelliler Türkiye Halter Federasyonu tarafından düzenlenen ve Nevşehir’de gerçekleştirilen U15 ve Yıldızlar Ferdi Türkiye Halter Şampiyonasını izledi. Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda gerçekleştirilen şampiyonayı merkez yöneticileri nezaretinde izleyen öğrencilere halter sporu hakkında da çeşitli bilgiler veriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.