MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Özel İnsanlar Hayvan Kasabasını gezdi

BELEDİYELER 05.10.2021 - 15:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Özel İnsanlar Hayvan Kasabasını gezdi

Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’ndeki zihinsel engelli öğrenciler için Hayvan Kasabası düzenlendi.
  Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’ndeki zihinsel engelli öğrenciler için Hayvan Kasabası düzenlendi.   Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren ve 18 yaş üstü zihinsel engellilerin faydalandığı Özel İnsanlar Eğitim Merkezi'nde, zihinsel engelli bireyler için el sanatları, okuma-yazma ve müzik kurslarının yanı sıra kültürel ve sosyal faaliyetler de gerçekleştiriliyor.   Bu kapsamda Kıratlıoğlu Mahallesi'nde bulunan merkezden faydalanan engellilerin özgüven ve davranış problemlerinin çözümüne yardımcı olmak ve sosyalleşme sürecine katkıda bulunmak amacıyla Hayvan Kasabası gezisi düzenlendi.   “4 Ekim Hayvanları Koruma Günü” dolayısıyla düzenlenen geziye merkez yöneticileri ve kurs öğretmenleri ile birlikte katılan özel insanlar, sahipsiz ve bakıma muhtaç sokak hayvanlarının tedavi, kısırlaştırma, bakım, besleme, aşılama ve rehabilitasyon işlemlerinin yapıldığı merkezde sokak hayvanları ile bir süre vakit geçirdi.  
Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’ndeki zihinsel engelli öğrenciler için Hayvan Kasabası düzenlendi.

 

Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’ndeki zihinsel engelli öğrenciler için Hayvan Kasabası düzenlendi.

 

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren ve 18 yaş üstü zihinsel engellilerin faydalandığı Özel İnsanlar Eğitim Merkezi'nde, zihinsel engelli bireyler için el sanatları, okuma-yazma ve müzik kurslarının yanı sıra kültürel ve sosyal faaliyetler de gerçekleştiriliyor.

 

Bu kapsamda Kıratlıoğlu Mahallesi'nde bulunan merkezden faydalanan engellilerin özgüven ve davranış problemlerinin çözümüne yardımcı olmak ve sosyalleşme sürecine katkıda bulunmak amacıyla Hayvan Kasabası gezisi düzenlendi.

 

“4 Ekim Hayvanları Koruma Günü” dolayısıyla düzenlenen geziye merkez yöneticileri ve kurs öğretmenleri ile birlikte katılan özel insanlar, sahipsiz ve bakıma muhtaç sokak hayvanlarının tedavi, kısırlaştırma, bakım, besleme, aşılama ve rehabilitasyon işlemlerinin yapıldığı merkezde sokak hayvanları ile bir süre vakit geçirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.