Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Özel İnsanlar Masa Tenisi şampiyonasında büyük başarı elde etti

SPOR 14.01.2020 - 08:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Özel İnsanlar Masa Tenisi şampiyonasında büyük başarı elde etti

TOSSFED’İn Antalya’da düzenlediği Masa Tenisi Bölge Şampiyonasında Nevşehir’i 3 kulüp temsil etti.
  TOSSFED’in Antalya’da düzenlediği Masa Tenisi Bölge Şampiyonar Nevşehir Belediyespordan 2 sporcu, Gençlik Hizmetlerinden 2 sporcu ve Mavi Umut Gençlikspor Kulübünden 2 sporcu olmak üzere 6 sporcu Nevşehir’i temsil etti.   Yapılan müsabakalar sonrasında Nevşehir Belediyespor sporcusu  Cem Ali Güneş ve Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü sporcusu olan Beyzanur Taşdemir bölge birinciliklerini elde etti.
TOSSFED’İn Antalya’da düzenlediği Masa Tenisi Bölge Şampiyonasında Nevşehir’i 3 kulüp temsil etti.

 

TOSSFED’in Antalya’da düzenlediği Masa Tenisi Bölge Şampiyonar Nevşehir Belediyespordan 2 sporcu, Gençlik Hizmetlerinden 2 sporcu ve Mavi Umut Gençlikspor Kulübünden 2 sporcu olmak üzere 6 sporcu Nevşehir’i temsil etti.

 

Yapılan müsabakalar sonrasında Nevşehir Belediyespor sporcusu  Cem Ali Güneş ve Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü sporcusu olan Beyzanur Taşdemir bölge birinciliklerini elde etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.