MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Özel İnsanlar mehter takımının gösterisi büyük beğeni kazandı

GÜNCEL 03.12.2019 - 21:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Özel İnsanlar mehter takımının gösterisi büyük beğeni kazandı

Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla hazırlanan programda öğrencilerin mehter gösterileri büyük beğeni kazandı.
  3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi tarafından Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde müzik şöleni düzenlendi.  Programın başında sahneye çıkan 18 öğrenciden oluşturulan Özel İnsanlar Eğitim Merkezi Mehter ekibi kahramanlık marşları eşliğinde gösteri sundu. Özel İnsanlar tarafından oluşturulan mehter takımı programa katılanların büyük beğenisini kazanırken program öğrenciler tarafından hazırlanan playback gösterileri ile devam etti. Programı izlemeye gelen Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’da yaptığı açıklamada, öncelikle bütün özel insanlarımız ve engelli kardeşlerimizin Dünya Engelliler gününü kutluyorum. Ve diyoruz ki asıl engel kalptedir. Fiziksel engelin hiçbir önemi yok. Biz kalpteki engeli ortadan kaldırdığımız müddetçe fiziksel engelin bizi engelleyecek ve bizim hayatımızı güzelleştirmemizde herhangi bir mani yoktur dedi. Belediye Başkanı Arı, “ Öncelikle bütün özel insanlarımız ve engelli kardeşlerimizin Dünya Engelliler gününü kutluyorum. Ve diyoruz ki asıl engel kalptedir. Fiziksel engelin hiçbir önemi yok. Biz kalpteki engeli ortadan kaldırdığımız müddetçe fiziksel engelin bizi engelleyecek ve bizim hayatımızı güzelleştirmemizde herhangi bir mani yoktur. Biraz önce bizim kendi özel insanlarımızın eğitim merkezindeki yavrularımızın gösterilerini izledik. Görüyorsunuz arzu ettikten sonra istedikten sonra hiçbir engelin gerçekleştirecek faaliyetlere, sanatsal, sportif ve kültürel faaliyetlerin hiçbir manisinin olmadığını gördük. Ve bizim yavrularımızın da özellikle mehter noktasındaki muhteşem gösteriyi seyrettik. Bu da onlara imkan verildiği zaman ve onların engellerini hayatlarını idame ettirmelerini mani bir durum olarak değil de sadece özel ilgiye muhtaç insan olarak gördüğümüz zaman neleri başarmış olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Dolayısıyla biz tekrar diyoruz ki asıl engel kalptedir” şeklinde konuştu.   Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen programa Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, JAKEM Komutanı Jandarma Albay Ercan Altın, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla hazırlanan programda öğrencilerin mehter gösterileri büyük beğeni kazandı.

 

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi tarafından Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde müzik şöleni düzenlendi.  Programın başında sahneye çıkan 18 öğrenciden oluşturulan Özel İnsanlar Eğitim Merkezi Mehter ekibi kahramanlık marşları eşliğinde gösteri sundu. Özel İnsanlar tarafından oluşturulan mehter takımı programa katılanların büyük beğenisini kazanırken program öğrenciler tarafından hazırlanan playback gösterileri ile devam etti. Programı izlemeye gelen Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’da yaptığı açıklamada, öncelikle bütün özel insanlarımız ve engelli kardeşlerimizin Dünya Engelliler gününü kutluyorum. Ve diyoruz ki asıl engel kalptedir. Fiziksel engelin hiçbir önemi yok. Biz kalpteki engeli ortadan kaldırdığımız müddetçe fiziksel engelin bizi engelleyecek ve bizim hayatımızı güzelleştirmemizde herhangi bir mani yoktur dedi. Belediye Başkanı Arı, “ Öncelikle bütün özel insanlarımız ve engelli kardeşlerimizin Dünya Engelliler gününü kutluyorum. Ve diyoruz ki asıl engel kalptedir. Fiziksel engelin hiçbir önemi yok. Biz kalpteki engeli ortadan kaldırdığımız müddetçe fiziksel engelin bizi engelleyecek ve bizim hayatımızı güzelleştirmemizde herhangi bir mani yoktur. Biraz önce bizim kendi özel insanlarımızın eğitim merkezindeki yavrularımızın gösterilerini izledik. Görüyorsunuz arzu ettikten sonra istedikten sonra hiçbir engelin gerçekleştirecek faaliyetlere, sanatsal, sportif ve kültürel faaliyetlerin hiçbir manisinin olmadığını gördük. Ve bizim yavrularımızın da özellikle mehter noktasındaki muhteşem gösteriyi seyrettik. Bu da onlara imkan verildiği zaman ve onların engellerini hayatlarını idame ettirmelerini mani bir durum olarak değil de sadece özel ilgiye muhtaç insan olarak gördüğümüz zaman neleri başarmış olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Dolayısıyla biz tekrar diyoruz ki asıl engel kalptedir” şeklinde konuştu.

 

Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen programa Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, JAKEM Komutanı Jandarma Albay Ercan Altın, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.