Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Özel İnsanlar, serada sebze üretiyor

NEVŞEHİR 14.05.2019 - 12:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Özel İnsanlar, serada sebze üretiyor

Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi bahçesinde oluşturulan serada, öğrenciler sebze yetiştirecek.
  Nevşehir Belediyesi tarafından Kıratlıoğlu Mahallesinde eğitilebilir düzeydeki Özel İnsanların zihinsel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmanın yanı sıra toplumla entegre olabilmelerine yardımcı olunması amacıyla 2014 yılında hizmete kazandırılan Özel İnsanlar Eğitim Merkezi bahçesinde bir de sera alanı oluşturuldu.   İçerisine dikilen fidelerin üretiminden sulanmasına ve sofraya getirilmesine kadar her kademesinde özel insanların çalışacağı sera alanına, yeşil soğan, domates, biber, salatalık ve sarımsak fidelerinin ekimi yapıldı.   25 Metrekarelik sera alanı içerisinde üretilen ürünler, daha sonra yine özel insanlar tarafından değerlendirilecek
Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi bahçesinde oluşturulan serada, öğrenciler sebze yetiştirecek.

 

Nevşehir Belediyesi tarafından Kıratlıoğlu Mahallesinde eğitilebilir düzeydeki Özel İnsanların zihinsel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmanın yanı sıra toplumla entegre olabilmelerine yardımcı olunması amacıyla 2014 yılında hizmete kazandırılan Özel İnsanlar Eğitim Merkezi bahçesinde bir de sera alanı oluşturuldu.

 

İçerisine dikilen fidelerin üretiminden sulanmasına ve sofraya getirilmesine kadar her kademesinde özel insanların çalışacağı sera alanına, yeşil soğan, domates, biber, salatalık ve sarımsak fidelerinin ekimi yapıldı.

 

25 Metrekarelik sera alanı içerisinde üretilen ürünler, daha sonra yine özel insanlar tarafından değerlendirilecek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.