MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Özel insanlardan Başkan Arı'ya hayırlı olsun ziyareti

GÜNCEL 11.04.2019 - 16:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Özel insanlardan Başkan Arı'ya hayırlı olsun ziyareti

Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’nde eğitim gören öğrenciler, Belediye Başkanı Rasim Arı’yı makamında ziyaret ederek tebrik ettiler.
  Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Celal Korkmazer başkanlığında Özel İnsanlar Eğitim Merkezi yöneticisi Zuhal Özdemir ve eğiticilerle öğrencilerden oluşan heyetin katıldığı ziyarette konuşan Başkan Rasim Arı, Özel İnsanların yöneticileri ile birlikte yaptığı ziyaretten dolayı mutluluk duyduğunu belirtti.   Belediye Başkanı Rasim Arı, eğitilebilir düzeydeki engellilerin zihinsel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmanın yanı sıra engelli olmanın getirdiği psiko-sosyal sorunların üstesinden gelinmesi ve onların toplumla adapte olabilmelerine yardımcı olunması amacıyla etkin hizmetler yürüten Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’nin ülke çapında örnek çalışmalar yürüttüğüne dikkat çekerek, bu çalışmaların bundan sonraki süreçte de devam edeceğini ifade etti.   Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi öğrencileri, Başkan Arı’ya, merkezde ürettikleri hasırdan yapılı kapı süsü hediye etti. Başkan Arı, daha sonra Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi yönetici,öğretmen ve öğrencileri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’nde eğitim gören öğrenciler, Belediye Başkanı Rasim Arı’yı makamında ziyaret ederek tebrik ettiler.

 

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Celal Korkmazer başkanlığında Özel İnsanlar Eğitim Merkezi yöneticisi Zuhal Özdemir ve eğiticilerle öğrencilerden oluşan heyetin katıldığı ziyarette konuşan Başkan Rasim Arı, Özel İnsanların yöneticileri ile birlikte yaptığı ziyaretten dolayı mutluluk duyduğunu belirtti.

 

Belediye Başkanı Rasim Arı, eğitilebilir düzeydeki engellilerin zihinsel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmanın yanı sıra engelli olmanın getirdiği psiko-sosyal sorunların üstesinden gelinmesi ve onların toplumla adapte olabilmelerine yardımcı olunması amacıyla etkin hizmetler yürüten Özel İnsanlar Eğitim Merkezi’nin ülke çapında örnek çalışmalar yürüttüğüne dikkat çekerek, bu çalışmaların bundan sonraki süreçte de devam edeceğini ifade etti.

 

Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi öğrencileri, Başkan Arı’ya, merkezde ürettikleri hasırdan yapılı kapı süsü hediye etti.

Başkan Arı, daha sonra Nevşehir Belediyesi Özel İnsanlar Eğitim Merkezi yönetici,öğretmen ve öğrencileri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.