MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Özel Kardelen Eğitim Kurumlarında 5, 6, ve 7. Sınıflar Veli Toplantısı Yapıldı

EĞİTİM 02.04.2018 - 12:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Özel Kardelen Eğitim Kurumlarında 5, 6, ve 7. Sınıflar Veli Toplantısı Yapıldı

Özel Kardelen Koleji Konferans salonunda gerçekleştirilen veli toplantısı slayt sunumu ile başladı.
  Açılış konuşmasında Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinin yaptığı rekor düzeyde katılım ile gerçekleştirilen 8. Sınıf bursluluk sınavı sonucuna vurgu yapan Kardelen Koleji Ortaokul Müdürü Faruk Çamcı’nın velileri bilgilendirmesi ile devam etti.   Yoğun Katılımlı veli toplantısında Ortaokul Müdürü Çamcı; “Kurum olarak empati, sosyal faaliyetler ve özelikle değerler eğitimine çok önem veriyoruz. Her ay fedakarlık, yardımseverlik, özveri gibi toplumsal içerikli birbirinden farklı değerlerimizi her ayın ilk pazartesi günü rehberlik öğretmeni eşliğinde gerçekleştiriyoruz. Ayrıca Dönem başından itibaren yürütülen değerler eğitimi etkinliği ile öğrencilere kompozisyon çalışması yaptırıyoruz. Öğrencilerimizin de bu konu da müthiş bir farkındalığı oluştu en ufak bir yanlış nezaket davranışında bulunduklarında özür diliyorlar. Bunların birer toplumsal değer olduğunun bilincinde oluyorlar”dedi.   Son iki yılda gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sınavlarının başarısına vurgu yapan Çamcı, Kardelen Koleji olarak iddialarını daha da yukarı taşıyacaklarını belirtti.
Özel Kardelen Koleji Konferans salonunda gerçekleştirilen veli toplantısı slayt sunumu ile başladı.

 

Açılış konuşmasında Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinin yaptığı rekor düzeyde katılım ile gerçekleştirilen 8. Sınıf bursluluk sınavı sonucuna vurgu yapan Kardelen Koleji Ortaokul Müdürü Faruk Çamcı’nın velileri bilgilendirmesi ile devam etti.

 

Yoğun Katılımlı veli toplantısında Ortaokul Müdürü Çamcı; “Kurum olarak empati, sosyal faaliyetler ve özelikle değerler eğitimine çok önem veriyoruz. Her ay fedakarlık, yardımseverlik, özveri gibi toplumsal içerikli birbirinden farklı değerlerimizi her ayın ilk pazartesi günü rehberlik öğretmeni eşliğinde gerçekleştiriyoruz. Ayrıca Dönem başından itibaren yürütülen değerler eğitimi etkinliği ile öğrencilere kompozisyon çalışması yaptırıyoruz. Öğrencilerimizin de bu konu da müthiş bir farkındalığı oluştu en ufak bir yanlış nezaket davranışında bulunduklarında özür diliyorlar. Bunların birer toplumsal değer olduğunun bilincinde oluyorlar”dedi.

 

Son iki yılda gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sınavlarının başarısına vurgu yapan Çamcı, Kardelen Koleji olarak iddialarını daha da yukarı taşıyacaklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.