MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Özel Kardelen Koleji Hız Kesmeden Öğrencilerini Sınavlara Hazırlıyor!

EĞİTİM 24.12.2016 - 19:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Özel Kardelen Koleji Hız Kesmeden Öğrencilerini Sınavlara Hazırlıyor!

Nevşehir’in lider eğitim kurumu Özel Kardelen Koleji öğrencilerini YGS ve LYS sınavlarına hazırlamaya devam ediyor.
Nevşehir’in lider eğitim kurumu Özel Kardelen Koleji öğrencilerini YGS ve LYS sınavlarına hazırlamaya devam ediyor.   Özel Kardelen Koleji öğrencilerine eğitim hayatlarında tam destek vererek üniversite sınavlarına hazırlıyor. Öğrencilerin başarılarını arttırmak amacı ile başlatılan kurslara 10, 11, 12 sınıf öğrencileri yoğun ilgi gösteriyor.   Sınavlara hazırlık amacı ile başlatılan kurslarda temel kavramları anlama, konu eksiklerini giderme ve test çözme becerisini arttırmaya yönelik programlar uygulanıyor. Özel Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert yaptığı açıklamada; “Öğrencilerimizin başarılarını arttırmaya yönelik açmış olduğumuz hafta sonu kursları hız kesmeden devam ediyor. Bizler öğrencilerimiz için her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız. Öğrencilerimizin ileri yaşlardaki eğitim hayatlarında zorlanmamaları ve temellerinin sağlam olabilmesi için elimizden gelen çabayı ve gayreti sarf ediyoruz. Öğrencilerimizdeki çalışma isteğini ve azmini gördükçe onlar adına bizlerde çok mutlu oluyoruz. Bu yüzden öğrencilerimizin çok yönlü gelişimi için öğrencilerimize her alanda destek veriyoruz.” dedi.
Nevşehir’in lider eğitim kurumu Özel Kardelen Koleji öğrencilerini YGS ve LYS sınavlarına hazırlamaya devam ediyor.

Nevşehir’in lider eğitim kurumu Özel Kardelen Koleji öğrencilerini YGS ve LYS sınavlarına hazırlamaya devam ediyor.

 

Özel Kardelen Koleji öğrencilerine eğitim hayatlarında tam destek vererek üniversite sınavlarına hazırlıyor. Öğrencilerin başarılarını arttırmak amacı ile başlatılan kurslara 10, 11, 12 sınıf öğrencileri yoğun ilgi gösteriyor.

 

Sınavlara hazırlık amacı ile başlatılan kurslarda temel kavramları anlama, konu eksiklerini giderme ve test çözme becerisini arttırmaya yönelik programlar uygulanıyor. Özel Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert yaptığı açıklamada; “Öğrencilerimizin başarılarını arttırmaya yönelik açmış olduğumuz hafta sonu kursları hız kesmeden devam ediyor. Bizler öğrencilerimiz için her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız. Öğrencilerimizin ileri yaşlardaki eğitim hayatlarında zorlanmamaları ve temellerinin sağlam olabilmesi için elimizden gelen çabayı ve gayreti sarf ediyoruz. Öğrencilerimizdeki çalışma isteğini ve azmini gördükçe onlar adına bizlerde çok mutlu oluyoruz. Bu yüzden öğrencilerimizin çok yönlü gelişimi için öğrencilerimize her alanda destek veriyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.