Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Özel Kardelen Koleji’nde 3. Geleneksel Şiir Okuma Yarışması Düzenlendi

EĞİTİM 17.01.2018 - 12:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Özel Kardelen Koleji’nde 3. Geleneksel Şiir Okuma Yarışması Düzenlendi

Özel Kardelen Ortaokulu Türkçe öğretmenlerinin üç yıldır düzenlediği şiir okuma yarışmasına bu yıl da büyük bir ilgi gösterildi.
  Her sınıftan bir öğrenci seçilip sınıfını en güzel şekilde temsil etti. Ayrıca Türkçe öğretmenlerinin hazırladığı edebiyatımızda iz bırakan ünlü şairlerin hayat hikayeleri ve kendi seslerinden seslendirdikleri şiirlerle programa renk katıldı.   Türkçe öğretmenlerinden oluşan jüri oylamada zor anlar yaşadı. Her öğrenci şiiri ruhunda yaşayarak okudu. Oylama sonuçlarına göre 1. olan öğrenciler:   5. sınıflardan Kaan Berk Uygun (5-C)   6. sınıflardan Fatih Yılmaz (6-D )   7. sınıflardan Hızır Yiğit Şimşek ( 7-C )   8. sınıflardan Sude Naz Badak ( 8- C )   Okul birincisi olan öğrenci ise Fatih Yılmaz oldu.   Yarışmaya katılan tüm öğrencilere Türkçe öğretmenleri tarafından katılım belgesi verildi. Ardından Okul Müdürü Faruk Çamcı 1. Olan öğrencilere hediyelerini verdi. Faruk Çamcı yarışma katılan öğrencilere ‘’ Hayatınız şiir tadında yaşamanızı dilerim’’ dedi.
Özel Kardelen Ortaokulu Türkçe öğretmenlerinin üç yıldır düzenlediği şiir okuma yarışmasına bu yıl da büyük bir ilgi gösterildi.

 

Her sınıftan bir öğrenci seçilip sınıfını en güzel şekilde temsil etti. Ayrıca Türkçe öğretmenlerinin hazırladığı edebiyatımızda iz bırakan ünlü şairlerin hayat hikayeleri ve kendi seslerinden seslendirdikleri şiirlerle programa renk katıldı.

 

Türkçe öğretmenlerinden oluşan jüri oylamada zor anlar yaşadı. Her öğrenci şiiri ruhunda yaşayarak okudu. Oylama sonuçlarına göre 1. olan öğrenciler:

 

5. sınıflardan Kaan Berk Uygun (5-C)

 

6. sınıflardan Fatih Yılmaz (6-D )

 

7. sınıflardan Hızır Yiğit Şimşek ( 7-C )

 

8. sınıflardan Sude Naz Badak ( 8- C )

 

Okul birincisi olan öğrenci ise Fatih Yılmaz oldu.

 

Yarışmaya katılan tüm öğrencilere Türkçe öğretmenleri tarafından katılım belgesi verildi. Ardından Okul Müdürü Faruk Çamcı 1. Olan öğrencilere hediyelerini verdi. Faruk Çamcı yarışma katılan öğrencilere ‘’ Hayatınız şiir tadında yaşamanızı dilerim’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.