MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Özel Kardelen Koleji Öğrencileri Sınıfları Doldurdu

EĞİTİM 20.09.2016 - 17:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Özel Kardelen Koleji Öğrencileri Sınıfları Doldurdu

Kardelen sınıfları yeni eğitim öğretim yılında sevinç ve heyecanla doldu taştı.
Kardelen sınıfları yeni eğitim öğretim yılında sevinç ve heyecanla doldu taştı.   Kardelen Eğitim Kurumları öğrencileri, öğretmenleri ve arkadaşları ile 2016-2017 eğitim öğretim yılında tekrar büyük bir mutluluk ile buluştular. Büyük bir heyecanla sınıflarına ve öğretmenlerine koşan minik kardelenler görülmeye değer kareler oluşturdular. Öğretmenlerine sımsıkı sarılan minik kardelenlerin yanında geleceğin lideri olmaya aday ortaokul ve liseli kardelenler de özledikleri okul sıralarında heyecan ve sevinçle bir araya geldiler.   Her yıl elde edilen büyük başarılar ile adından söz ettiren Kardelen Eğitim Kurumları 2016-2017 eğitim öğretim yılında da büyük başarılara imza atmak üzere sınıflarını doldurdu.   Özel eğitim öğretimde Nevşehir’in 22 yıllık en büyük tecrübesi olan Kardelen Eğitim Kurumlarımız sahip olduğu modern fiziki yapısı ve tecrübeli öğretmen kadrosu ile eğitim öğretimdeki liderliğini sürdürüyor. Geçen yıl bünyesine kattığı modern İlkokul binası ve daha önceki yıllarda yapılan modern anaokul binasına ek olarak bu yılda Şehit Ömer Halis Demir Konferans salonu ve yemekhanesi ile fiziki anlamda modernleşme çalışmalarına devam ediyor.  
Kardelen sınıfları yeni eğitim öğretim yılında sevinç ve heyecanla doldu taştı.

Kardelen sınıfları yeni eğitim öğretim yılında sevinç ve heyecanla doldu taştı.

 

Kardelen Eğitim Kurumları öğrencileri, öğretmenleri ve arkadaşları ile 2016-2017 eğitim öğretim yılında tekrar büyük bir mutluluk ile buluştular. Büyük bir heyecanla sınıflarına ve öğretmenlerine koşan minik kardelenler görülmeye değer kareler oluşturdular. Öğretmenlerine sımsıkı sarılan minik kardelenlerin yanında geleceğin lideri olmaya aday ortaokul ve liseli kardelenler de özledikleri okul sıralarında heyecan ve sevinçle bir araya geldiler.

 

Her yıl elde edilen büyük başarılar ile adından söz ettiren Kardelen Eğitim Kurumları 2016-2017 eğitim öğretim yılında da büyük başarılara imza atmak üzere sınıflarını doldurdu.

 

Özel eğitim öğretimde Nevşehir’in 22 yıllık en büyük tecrübesi olan Kardelen Eğitim Kurumlarımız sahip olduğu modern fiziki yapısı ve tecrübeli öğretmen kadrosu ile eğitim öğretimdeki liderliğini sürdürüyor. Geçen yıl bünyesine kattığı modern İlkokul binası ve daha önceki yıllarda yapılan modern anaokul binasına ek olarak bu yılda Şehit Ömer Halis Demir Konferans salonu ve yemekhanesi ile fiziki anlamda modernleşme çalışmalarına devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.