MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Özel Kardelen Koleji Satranç Turnuvalarında Antalya’da

EĞİTİM 31.01.2017 - 16:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Özel Kardelen Koleji Satranç Turnuvalarında Antalya’da

Kardelen Koleji Satranç Türkiye Şampiyonasında Büyük Başarı Elde Etti
Kardelen Koleji Satranç Türkiye Şampiyonasında Büyük Başarı Elde Etti   Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji düzenlenen Satranç Türkiye Şampiyonasında Büyük Bir Başarı Elde etti.   Antalya'daki 22-27 Ocak 2017 tarihlerinde yapılan Satranç Türkiye Şampiyonasında Nevşehir Özel Kardelen Koleji öğrencileri Mehmet Mert Kabacaoğlu Türkiye 15.si Eneshan Tekin Türkiye 20.si olmuştur. Yüksek başarı elde ederek Satranç Federasyonu bünyesinde milli takıma katılmaya hak kazanan Mehmet Mert Kabacıoğlu ve Eneshan Tekin çok mutlu olduklarını belirttiler.   Kardelen Koleji olarak , Nevşehir tarihinde ilk kez Türkiye dereceleri kazanan öğrencilerimize ve Satranç Öğretmenimize teşekkür eder başarılarının devamını dileriz. denildi  
Kardelen Koleji Satranç Türkiye Şampiyonasında Büyük Başarı Elde Etti

Kardelen Koleji Satranç Türkiye Şampiyonasında Büyük Başarı Elde Etti

 

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji düzenlenen Satranç Türkiye Şampiyonasında Büyük Bir Başarı Elde etti.

 

Antalya'daki 22-27 Ocak 2017 tarihlerinde yapılan Satranç Türkiye Şampiyonasında Nevşehir Özel Kardelen Koleji öğrencileri Mehmet Mert Kabacaoğlu Türkiye 15.si Eneshan Tekin Türkiye 20.si olmuştur. Yüksek başarı elde ederek Satranç Federasyonu bünyesinde milli takıma katılmaya hak kazanan Mehmet Mert Kabacıoğlu ve Eneshan Tekin çok mutlu olduklarını belirttiler.

 

Kardelen Koleji olarak , Nevşehir tarihinde ilk kez Türkiye dereceleri kazanan öğrencilerimize ve Satranç Öğretmenimize teşekkür eder başarılarının devamını dileriz. denildi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.