MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe'den 19 Mayıs Kutlama Mesajı

EĞİTİM 18.05.2017 - 19:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe'den 19 Mayıs Kutlama Mesajı

Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Münasebetiyle Bir Mesaj Yayınladı.
Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Münasebetiyle Bir Mesaj Yayınladı.   Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı  Yücel Menekşe yayınladığı mesajda: ”Kurtuluş Savaşı’nın meşalesinin yakıldığı, milletimizin umutlarını canlandıran, İstiklal mücadelemizin sembolü olan 19 Mayıs’ı bir kez daha yaşamanın gururunu taşıyoruz. Şanlı tarihimizin önemli bir dönüm noktası olan 19 Mayıs, ecdadımızın yokluklar içinde verdiği varlık mücadelesinin ilk adımıdır.   Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’da yaktığı özgürlük ateşi ile anlam kazanan 19 Mayıs, milletimizin tarih sahnesinde yeniden şaha kalktığı, esaret altında yaşayamayacağını dünyaya haykırdığı bir gündür. O gün yakılan ateş, kısa sürede dalga dalga tüm yurda yayılmış ve milletimiz birlik-beraberlik içinde varlığına kasteden düşmanı ülkeden kovmuştur. Atatürk’ün bu anlamlı günü gençlerimize armağan etmesi, hem ülkemizin geleceğinin gençlerin omuzlarında yükseleceğine, hem de tüm dünyaya barış ve huzurun yine gençlerin eliyle geleceğine bir işarettir. Vatan, millet, fedakârlık, feragat, feraset gibi kavramları özünde yaşayan, iyi yetişen gençlerimiz, tarihimizden aldıkları ilhamla bu güzel ülkeyi daha da ileri taşıyarak kendilerinden sonraki nesillere daha güçlü, daha başarılı şekilde emanet edecektir. Millet olarak gençlerimizin yarınların sorumluluğunu üstlenebilecek şekilde nitelikli, bilgili ve ideal sahibi insanlar olarak yetişmeleri için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Bu duygularla 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı tebrik ediyor, ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize şükran ve minnetlerimi sunuyorum” dedi.  
Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Münasebetiyle Bir Mesaj Yayınladı.

Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Münasebetiyle Bir Mesaj Yayınladı.

 

Özel Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı  Yücel Menekşe yayınladığı mesajda: ”Kurtuluş Savaşı’nın meşalesinin yakıldığı, milletimizin umutlarını canlandıran, İstiklal mücadelemizin sembolü olan 19 Mayıs’ı bir kez daha yaşamanın gururunu taşıyoruz. Şanlı tarihimizin önemli bir dönüm noktası olan 19 Mayıs, ecdadımızın yokluklar içinde verdiği varlık mücadelesinin ilk adımıdır.

 

Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’da yaktığı özgürlük ateşi ile anlam kazanan 19 Mayıs, milletimizin tarih sahnesinde yeniden şaha kalktığı, esaret altında yaşayamayacağını dünyaya haykırdığı bir gündür. O gün yakılan ateş, kısa sürede dalga dalga tüm yurda yayılmış ve milletimiz birlik-beraberlik içinde varlığına kasteden düşmanı ülkeden kovmuştur. Atatürk’ün bu anlamlı günü gençlerimize armağan etmesi, hem ülkemizin geleceğinin gençlerin omuzlarında yükseleceğine, hem de tüm dünyaya barış ve huzurun yine gençlerin eliyle geleceğine bir işarettir. Vatan, millet, fedakârlık, feragat, feraset gibi kavramları özünde yaşayan, iyi yetişen gençlerimiz, tarihimizden aldıkları ilhamla bu güzel ülkeyi daha da ileri taşıyarak kendilerinden sonraki nesillere daha güçlü, daha başarılı şekilde emanet edecektir. Millet olarak gençlerimizin yarınların sorumluluğunu üstlenebilecek şekilde nitelikli, bilgili ve ideal sahibi insanlar olarak yetişmeleri için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Bu duygularla 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı tebrik ediyor, ebediyete intikal etmiş tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize şükran ve minnetlerimi sunuyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.