Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Özkonak Belediyesi Çalışıyor

BELEDİYELER 12.07.2016 - 09:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Özkonak Belediyesi Çalışıyor

Özkonak Belediyesi tarafından kasabada çevre düzenleme çalışmaları aralıksız devam ediyor.
  Özkonak Belediyesi tarafından kasabada çevre düzenleme çalışmaları aralıksız devam ediyor.   Özkonak Belediyesi tarafından kasaba içerisinde parke taş döşeme, ot biçimi ve ağaç sulama çalışmaları devam ediyor. Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli yaptığı açıklamada her yıl rutin bir şekilde yapılan çalışmalara belediye olarak devam ettiklerini kaydetti. Yürekli, “ Özkonak Belediyesi olarak çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Kasabamızda çevre düzenleme çalışmaları kapsamında kilitli parke taş döşeme, ot biçimi ve ağaçlar sulama çalışmalarımız devam ediyor. Bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalarda bizlere desteklerini esirgemeyen tüm Özkonak halkımıza teşekkür ederim” dedi. 
Özkonak Belediyesi tarafından kasabada çevre düzenleme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

 

Özkonak Belediyesi tarafından kasabada çevre düzenleme çalışmaları aralıksız devam ediyor.

 

Özkonak Belediyesi tarafından kasaba içerisinde parke taş döşeme, ot biçimi ve ağaç sulama çalışmaları devam ediyor. Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli yaptığı açıklamada her yıl rutin bir şekilde yapılan çalışmalara belediye olarak devam ettiklerini kaydetti. Yürekli, “ Özkonak Belediyesi olarak çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Kasabamızda çevre düzenleme çalışmaları kapsamında kilitli parke taş döşeme, ot biçimi ve ağaçlar sulama çalışmalarımız devam ediyor. Bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalarda bizlere desteklerini esirgemeyen tüm Özkonak halkımıza teşekkür ederim” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.