Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Özkonak'ta 15 Temmuz Şehitler Parkı Yapıldı

GÜNCEL 30.07.2018 - 09:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Özkonak'ta 15 Temmuz Şehitler Parkı Yapıldı

Özkonak Belediyesi tarafından kasabada 15 Temmuz hain darbe girişimini unutturmamak için 15 Temmuz Şehitler parkı yapıldı.
  Özkonak Belediyesi tarafından bir ay gibi kısa bir sürede hizmete kazandırılacak olan 15 Temmuz Şehitler Parkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rabia işaretinde belirttiği "tek vatan, tek millet, tek devlet ve tek bayrak" sözlerinin yer anıtta, 15 Temmuz Şehitlerinin isimleri, Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Vatan Size Minnettar’ sözünün yanı sıra Mehmet Akif Ersoy’un resminin bulunduğu İstiklal Marşı bulunuyor.   Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli "15 Temmuz Şehitler Parkının bir hafta sonra tamamen hizmete gireceğini belirtirken 15 Temmuz hain darbe girişimin unutmayacağız ve unutturmayacağız" dedi. Yürekli, “15 Temmuz hain darbe girişimini unutmayacağız, unutturmayacağız dedik. Bu bölge atıl bir bölgeydi. Burayı değerlendirmek anlamında 15 Temmuz Şehitler parkı yapmak istedik. 15 Temmuz hain darbe girişimini hem unutmayalım hem de unutturmayalım istedik. Bizim şehitlerimize karşı millet olarak hem vefamızı gösterelim hem de 15 Temmuz’u unutturmamak için böyle bir projeye imza attık” dedi.
Özkonak Belediyesi tarafından kasabada 15 Temmuz hain darbe girişimini unutturmamak için 15 Temmuz Şehitler parkı yapıldı.

 

Özkonak Belediyesi tarafından bir ay gibi kısa bir sürede hizmete kazandırılacak olan 15 Temmuz Şehitler Parkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rabia işaretinde belirttiği "tek vatan, tek millet, tek devlet ve tek bayrak" sözlerinin yer anıtta, 15 Temmuz Şehitlerinin isimleri, Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Vatan Size Minnettar’ sözünün yanı sıra Mehmet Akif Ersoy’un resminin bulunduğu İstiklal Marşı bulunuyor.

 

Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli "15 Temmuz Şehitler Parkının bir hafta sonra tamamen hizmete gireceğini belirtirken 15 Temmuz hain darbe girişimin unutmayacağız ve unutturmayacağız" dedi. Yürekli, “15 Temmuz hain darbe girişimini unutmayacağız, unutturmayacağız dedik. Bu bölge atıl bir bölgeydi. Burayı değerlendirmek anlamında 15 Temmuz Şehitler parkı yapmak istedik. 15 Temmuz hain darbe girişimini hem unutmayalım hem de unutturmayalım istedik. Bizim şehitlerimize karşı millet olarak hem vefamızı gösterelim hem de 15 Temmuz’u unutturmamak için böyle bir projeye imza attık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.