Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Özyayla İlkokulunda ilköğretim haftası kutlandı

EĞİTİM 16.09.2019 - 11:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Özyayla İlkokulunda ilköğretim haftası kutlandı

Nevşehir’de İlköğretim Haftası kutlama programı Özyayla İlkokulunda düzenlenen program ile yapıldı.
  2019-2020 eğitim öğretim yılı İlköğretim Haftası kulama programı Özyayla İlkokulunda düzenlendi. Özyayla İlkokulunda düzenlenen programa Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz, Milli eğitim Müdürü Murat Demir katılırken öğrencilerin mutlulukları görülmeye değerdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program konuşmalar ve öğrencilerin hazırlamış olduğu etkinlikler ile devam etti.   Okul bahçesinde düzenlenen program sonrasında ise Vali Aktaş ve milletvekili Açıkgöz sınıfları tek tek gezerek burada öğrenciler ile sohbet etti. AK Parti milletvekili Açıkgöz yaptığı açıklamada, “2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası kutlama programımızı Özyayla İlkokulumuzda Nevşehir Valimiz ve hazirunumuzla gerçekleştirdik. İlim, irfan yuvaları okullarımızda milli ve manevi değerlerimizle yetişecek çocuklarımız güçlü Türkiye’nin de yarınları olacaktır” dedi.
Nevşehir’de İlköğretim Haftası kutlama programı Özyayla İlkokulunda düzenlenen program ile yapıldı.

 

2019-2020 eğitim öğretim yılı İlköğretim Haftası kulama programı Özyayla İlkokulunda düzenlendi. Özyayla İlkokulunda düzenlenen programa Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz, Milli eğitim Müdürü Murat Demir katılırken öğrencilerin mutlulukları görülmeye değerdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program konuşmalar ve öğrencilerin hazırlamış olduğu etkinlikler ile devam etti.

 

Okul bahçesinde düzenlenen program sonrasında ise Vali Aktaş ve milletvekili Açıkgöz sınıfları tek tek gezerek burada öğrenciler ile sohbet etti. AK Parti milletvekili Açıkgöz yaptığı açıklamada, “2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası kutlama programımızı Özyayla İlkokulumuzda Nevşehir Valimiz ve hazirunumuzla gerçekleştirdik. İlim, irfan yuvaları okullarımızda milli ve manevi değerlerimizle yetişecek çocuklarımız güçlü Türkiye’nin de yarınları olacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.