MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Park ve Bahçeler Müdürlüğü Personeli İş Sağlığı Eğitimi Başladı

BELEDİYELER 20.02.2018 - 10:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Park ve Bahçeler Müdürlüğü Personeli İş Sağlığı Eğitimi Başladı

Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde görev yapan personele yönelik olarak İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi başladı.
  Nevşehir Belediye Meclis Toplantı salonunda, Kapadokya Danışmanlık Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi işbirliğinde düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitiminde, Nevşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan personele yönelik olarak İşlemde İş Güvenliği Eğitimi, Çim Biçme, Ağaç Budama,Refüj ,Orta Refüj ve Ağaç İşleri Çalışmalarında Güvenlik, Elle Taşıma İşlerinde İş Güvenliği, Kişisel Koruyucu Donanım, Temel İş Sağlığı, Ramak Kala Olay, Temel İlk Yardım, Meslek Hastalıkları ve Bulaşıcı Hastalıkları, Kişisel Hijyen, Elektrik Tehlikeleri ve Riskleri, Çalışanların Yasal Hak ve Sorumlulukları konularında bilgiler veriliyor.   Nevşehir Belediyesi İş Güvenliği uzmanı Fatih Bozkurt, Kapadokya Danışmanlık Ortak Sağlık ve Güvenlik firmasından Dr. Salim Ulu ve işyeri hemşerisi Şengül Şahin tarafından verilen eğitimler 22 Şubat 2018 Perşembe günü sona erecek.
Nevşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde görev yapan personele yönelik olarak İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi başladı.

 

Nevşehir Belediye Meclis Toplantı salonunda, Kapadokya Danışmanlık Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi işbirliğinde düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitiminde, Nevşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan personele yönelik olarak İşlemde İş Güvenliği Eğitimi, Çim Biçme, Ağaç Budama,Refüj ,Orta Refüj ve Ağaç İşleri Çalışmalarında Güvenlik, Elle Taşıma İşlerinde İş Güvenliği, Kişisel Koruyucu Donanım, Temel İş Sağlığı, Ramak Kala Olay, Temel İlk Yardım, Meslek Hastalıkları ve Bulaşıcı Hastalıkları, Kişisel Hijyen, Elektrik Tehlikeleri ve Riskleri, Çalışanların Yasal Hak ve Sorumlulukları konularında bilgiler veriliyor.

 

Nevşehir Belediyesi İş Güvenliği uzmanı Fatih Bozkurt, Kapadokya Danışmanlık Ortak Sağlık ve Güvenlik firmasından Dr. Salim Ulu ve işyeri hemşerisi Şengül Şahin tarafından verilen eğitimler 22 Şubat 2018 Perşembe günü sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.