MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Parmaksız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Kutladı

NEVŞEHİR 27.10.2017 - 23:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Parmaksız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Kutladı

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
  Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.   Başkan Parmaksız, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94.yılını kutluyor olmanın büyük coşkusunu ve onurunu yaşıyoruz" dedi. Kutlama mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Parmaksız, ” Cumhuriyet, vatan için canından olmayı göze alanların, kadınıyla erkeğiyle, tüm yüreklerin ve bağımsızlık yolunda kenetlenmiş ellerin mücadele tarihidir. Büyük zorluklarla elde ettiğimiz Cumhuriyetimizin 94. yılını büyük bir mutluluk ve onurla kutluyoruz. Cumhuriyetimize dört elle sarılıp değerlerini daha da yüceltmek hepimizin ortak görevidir. Tarihimizin dönüm noktası Cumhuriyetimizi birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde geçmişte olduğu gibi bugün de yarında yaşatacağız. Ülkemizin ve milletimizin kurtuluşu için canlarını vermekten çekinmeyen başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizin aziz hatıraları önünde sonsuz minnet ve saygı ile eğiliyorum. Büyük onur ve gururla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızın 94. yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

 

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

 

Başkan Parmaksız, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94.yılını kutluyor olmanın büyük coşkusunu ve onurunu yaşıyoruz" dedi. Kutlama mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Parmaksız, ” Cumhuriyet, vatan için canından olmayı göze alanların, kadınıyla erkeğiyle, tüm yüreklerin ve bağımsızlık yolunda kenetlenmiş ellerin mücadele tarihidir. Büyük zorluklarla elde ettiğimiz Cumhuriyetimizin 94. yılını büyük bir mutluluk ve onurla kutluyoruz. Cumhuriyetimize dört elle sarılıp değerlerini daha da yüceltmek hepimizin ortak görevidir. Tarihimizin dönüm noktası Cumhuriyetimizi birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde geçmişte olduğu gibi bugün de yarında yaşatacağız. Ülkemizin ve milletimizin kurtuluşu için canlarını vermekten çekinmeyen başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizin aziz hatıraları önünde sonsuz minnet ve saygı ile eğiliyorum. Büyük onur ve gururla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızın 94. yıldönümünü en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.