MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Parmaksız “Bayramlar Birlik Beraberlik ve Ortak Sevinç Günleridir”

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.07.2015 - 10:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Parmaksız “Bayramlar Birlik Beraberlik ve Ortak Sevinç Günleridir”

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Ramazan Bayramı sebebiyle bir mesaj yayınlayarak, tüm Nevşehirlilerin Ramazan Bayramı’nı kutladı. Dini Bayramların tüm İslam Alemi için ayrı bir önem taşıdığı belirten, NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, “Milletçe bir Ramazan Bayramı’nı daha idrak ediyoruz. Bayramlar Milletlerin birlik, beraberlik ve ortak sevinç günleridir. Birlik beraberlik ve Millet olma bilinci içerisinde nice bayramlara kavuşmayı diliyor, tüm Nevşehirlilerin ve İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum.” Öte yandan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nda Bayramlaşmanın Bayramın ikinci günü saat 15.00- 16.00 saatleri arasında NTSO Meclis Salonu’nda gerçekleşeceği bildirildi.  


Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Ramazan Bayramı sebebiyle bir mesaj yayınlayarak, tüm Nevşehirlilerin Ramazan Bayramı’nı kutladı.
Dini Bayramların tüm İslam Alemi için ayrı bir önem taşıdığı belirten, NTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, “Milletçe bir Ramazan Bayramı’nı daha idrak ediyoruz. Bayramlar Milletlerin birlik, beraberlik ve ortak sevinç günleridir. Birlik beraberlik ve Millet olma bilinci içerisinde nice bayramlara kavuşmayı diliyor, tüm Nevşehirlilerin ve İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum.”
Öte yandan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nda Bayramlaşmanın Bayramın ikinci günü saat 15.00- 16.00 saatleri arasında NTSO Meclis Salonu’nda gerçekleşeceği bildirildi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.