Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Parmaksız, tedbirler hakkında bilgilendirme yaptı

NEVŞEHİR 08.04.2020 - 10:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Parmaksız, tedbirler hakkında bilgilendirme yaptı

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız, TOBB Yönetim kurulunun talepleri hakkında bilgilendirme yaptı.
  Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız yaptığı açıklamada, “TOBB Yönetim Kurulu’nun karşılık bulan talepleri hakkında bilgiler veren Başkan Parmaksız, “Oda ve Borsalar olarak bu zor günlerin atlatılmasında üzerimize düşen bütün sorumlulukları alarak üyelerimizi yalnız bırakmayacağız.“ dedi.   Parmaksız 6-7 Nisan 2020 tarihi itibari ile tedbirleri şu şekilde sıraladı.   7 NİSAN TARİHİ İTİBARI İLE SONUÇLANAN TALEPLER   1. Egzoz gazı emisyon ölçüm işlemleri, üç ay süreyle ertelendi   2. KOSGEB’in kredi destek programları kapsamında bankalardan kredi kullanan işletmelerin 30 Haziran’a kadar olan borçları, 3 ay süreyle faizsiz olarak ertelendi.   6 NİSAN TARİHİ İTİBARI İLE SONUÇLANAN TALEPLER   1. Pandemi hastanesi olarak ilan edilen özel hastanelere, SGK tarafından ödenecek tutarlar yükseltildi.   2. SGK ve Muhtasar beyannameleri birleştirmesi, 1 Temmuz 2020’ye ertelendi.   3. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 21 ilde “Bitkisel Üretimin Geliştirilmesi” programı kapsamında tohum hibe desteği açıklandı.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız, TOBB Yönetim kurulunun talepleri hakkında bilgilendirme yaptı.

 

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız yaptığı açıklamada, “TOBB Yönetim Kurulu’nun karşılık bulan talepleri hakkında bilgiler veren Başkan Parmaksız, “Oda ve Borsalar olarak bu zor günlerin atlatılmasında üzerimize düşen bütün sorumlulukları alarak üyelerimizi yalnız bırakmayacağız.“ dedi.

 

Parmaksız 6-7 Nisan 2020 tarihi itibari ile tedbirleri şu şekilde sıraladı.

 

7 NİSAN TARİHİ İTİBARI İLE SONUÇLANAN TALEPLER

 

1. Egzoz gazı emisyon ölçüm işlemleri, üç ay süreyle ertelendi

 

2. KOSGEB’in kredi destek programları kapsamında bankalardan kredi kullanan işletmelerin 30 Haziran’a kadar olan borçları, 3 ay süreyle faizsiz olarak ertelendi.

 

6 NİSAN TARİHİ İTİBARI İLE SONUÇLANAN TALEPLER

 

1. Pandemi hastanesi olarak ilan edilen özel hastanelere, SGK tarafından ödenecek tutarlar yükseltildi.

 

2. SGK ve Muhtasar beyannameleri birleştirmesi, 1 Temmuz 2020’ye ertelendi.

 

3. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 21 ilde “Bitkisel Üretimin Geliştirilmesi” programı kapsamında tohum hibe desteği açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.