Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Parmaksız ve Hisarcıklıoğlu Van'da

NEVŞEHİR 26.12.2019 - 11:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Parmaksız ve Hisarcıklıoğlu Van'da

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, NTSO ve GTİ Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ile birlikte Van a gitti.
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, NTSO ve GTİ Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ile birlikte Van a gitti.   Van'a hava yolu ile giden Hisarcıklıoğlu ile Parmasız ve beraberindeki heyet, Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Van Ticaret Borsası Başkanı Nayif Süer ve Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli tarafından karşılandılar.   Hisarcıklıoğlu ile Parmaksız Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde... Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na fahri doktora verdi. NTSO ve GTİ Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ile birlikte Van Valisi Mehmet Emin Bilmez'in de katıldığı törenle, Rektör Prof. Dr. Hamdullah Şevli tarafından kendisine fahri doktora tevdi edilen Hisarcıklıoğlu, bu ünvanı almaktan gurur duyduğunu belirterek, tüm üniversite camiasına teşekkür etti.   Hisarcıklıoğlu ve Parmaksız takdim töreninin ardından, Van kahvaltısını marka yapması ile dikkatleri çeken ve “Bak Hele Bak Bak” isimli mekanı ile bilinen Yusuf Konak’ı ziyaret etti. Konak, Hisarcıklıoğlu için özel olarak hazırladığı köşeyi tanıtırken, TOBB Heyeti’ne Van ziyareti için teşekkür etti
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, NTSO ve GTİ Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ile birlikte Van a gitti.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, NTSO ve GTİ Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ile birlikte Van a gitti.

 

Van'a hava yolu ile giden Hisarcıklıoğlu ile Parmasız ve beraberindeki heyet, Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Van Ticaret Borsası Başkanı Nayif Süer ve Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli tarafından karşılandılar.

 

Hisarcıklıoğlu ile Parmaksız Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde... Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na fahri doktora verdi. NTSO ve GTİ Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız ile birlikte Van Valisi Mehmet Emin Bilmez'in de katıldığı törenle, Rektör Prof. Dr. Hamdullah Şevli tarafından kendisine fahri doktora tevdi edilen Hisarcıklıoğlu, bu ünvanı almaktan gurur duyduğunu belirterek, tüm üniversite camiasına teşekkür etti.

 

Hisarcıklıoğlu ve Parmaksız takdim töreninin ardından, Van kahvaltısını marka yapması ile dikkatleri çeken ve “Bak Hele Bak Bak” isimli mekanı ile bilinen Yusuf Konak’ı ziyaret etti. Konak, Hisarcıklıoğlu için özel olarak hazırladığı köşeyi tanıtırken, TOBB Heyeti’ne Van ziyareti için teşekkür etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.