MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Paslanmaz Okumanın Yaşı Olmadığını Bir Kez Daha Gösterdi

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.06.2014 - 21:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Paslanmaz Okumanın Yaşı Olmadığını Bir Kez Daha Gösterdi

PASLANMAZ BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR Her yıl geleneksel olarak yapmış olduğu Kapadokya Şiir Şölenleriyle, Kapadokya’nın gururu olan şair, yazar ve gazeteci olan Ayşe Paslanmaz Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünü başarıyla tamamladı. Mezun olan Ayşe Paslanmaz Eskişehir ‘de mezuniyet törenine katıldı. Mezuniyet töreninde Anadolu Haber Ajansının da dikkatini çeken Paslanmaz ‘örnek rol model’ olarak gösterilerek haberleri yapıldı. Yüksek Lisans (Ales)’e geçiş sınavlarını da kazandığını belirten Paslanmaz : ’Okumanın öğrenmenin hayatımda çok önemli bir yeri vardır. Özellikle Uluslar arası İlişkiler gibi zor bir bölümden hiç kalmadan, onur belgesi alarak lisans diploması almak, benim için önemli bir gurur vesilesidir. 4 yılda 50’ i aşkın kitabı neredeyse ezber ettim. Ufkumun inanılmaz açıldığını hissediyorum. Öğrendiğim her bildi bana mutluluk katıyor. Mezuniyetimden bir gün sonra Samsun Bafra’da şiir etkinliği için dostlarla buluşmamızda arkadaşlarım arasında kutlama yapılması ile de sevince gark oldum. Türkiye’nin çeşitli illerinden şair, yazar ve sanatçı dostlarım tarafından kutlama pastasının üzerinde  ‘Nice Başarılara Ayşe’miz’ yazılı olması beni son derece duygulandırdı. Bu yıl çok şükür ki başarılarla dolu bir yıl oldu. Birkaç ay önce mart ayında  şiir kitabım ‘Yaşa Sevdiğim’ ürün yayınevinden çıktı. Mayıs ayında Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti tarafından ‘Yılın Sanatçısı ‘ ödülüne layık görüldüm. 15-18 Haziran tarihlerinde 8 yıldır Nevşehir’de gerçekleştirmiş olduğumuz Kapadokya Şiir Şölenleri’ni ilk defa 9.cusunu yurt dışında Azerbaycan’da, Azerbaycan Devleti - Azerbaycan milletvekili Dr.Ganire Paşayeva ile birlikte, Azerbaycan’ın dört şehrinde dört gün boyunca gerçekleştirdik.. Azerbaycan devleti tarafından da ‘onur ödülüne’ layık görüldüm. Yine bu ay içerisinde Kerkük Derneği tarafından ‘Türk Dünyası’na ve Irak Türkmen Edebiyatına ve Medeniyetine vermiş olduğumuz hizmetlerden dolayı da ödül verildi. Bu ödüller bana değil Nevşehir’e verilen ödüllerdir. Hepimizin ödülleridir. Evet bu yıl gerçekten de benim için son derece mutluluk verici bir yıl oldu. İnşallah güzel şeyler yapmak, insanlara faydalı olmak nasip olur. Bu nimetleri, başarıları ve mutlulukları nasip eden Yüce Yaradan’ıma hamd ederim. Bana katkı sağlayan emek veren, maddi manevi yanımda olan  herkese  en kalbi şükranlarımı sunarım. ‘dedi.
PASLANMAZ BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR

Her yıl geleneksel olarak yapmış olduğu Kapadokya Şiir Şölenleriyle, Kapadokya’nın gururu olan şair, yazar ve gazeteci olan Ayşe Paslanmaz Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünü başarıyla tamamladı. Mezun olan Ayşe Paslanmaz Eskişehir ‘de mezuniyet törenine katıldı. Mezuniyet töreninde Anadolu Haber Ajansının da dikkatini çeken Paslanmaz ‘örnek rol model’ olarak gösterilerek haberleri yapıldı.
Yüksek Lisans (Ales)’e geçiş sınavlarını da kazandığını belirten Paslanmaz : ’Okumanın öğrenmenin hayatımda çok önemli bir yeri vardır. Özellikle Uluslar arası İlişkiler gibi zor bir bölümden hiç kalmadan, onur belgesi alarak lisans diploması almak, benim için önemli bir gurur vesilesidir. 4 yılda 50’ i aşkın kitabı neredeyse ezber ettim. Ufkumun inanılmaz açıldığını hissediyorum. Öğrendiğim her bildi bana mutluluk katıyor. Mezuniyetimden bir gün sonra Samsun Bafra’da şiir etkinliği için dostlarla buluşmamızda arkadaşlarım arasında kutlama yapılması ile de sevince gark oldum. Türkiye’nin çeşitli illerinden şair, yazar ve sanatçı dostlarım tarafından kutlama pastasının üzerinde  ‘Nice Başarılara Ayşe’miz’ yazılı olması beni son derece duygulandırdı.
Bu yıl çok şükür ki başarılarla dolu bir yıl oldu. Birkaç ay önce mart ayında  şiir kitabım ‘Yaşa Sevdiğim’ ürün yayınevinden çıktı. Mayıs ayında Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti tarafından ‘Yılın Sanatçısı ‘ ödülüne layık görüldüm. 15-18 Haziran tarihlerinde 8 yıldır Nevşehir’de gerçekleştirmiş olduğumuz Kapadokya Şiir Şölenleri’ni ilk defa 9.cusunu yurt dışında Azerbaycan’da, Azerbaycan Devleti - Azerbaycan milletvekili Dr.Ganire Paşayeva ile birlikte, Azerbaycan’ın dört şehrinde dört gün boyunca gerçekleştirdik.. Azerbaycan devleti tarafından da ‘onur ödülüne’ layık görüldüm. Yine bu ay içerisinde Kerkük Derneği tarafından ‘Türk Dünyası’na ve Irak Türkmen Edebiyatına ve Medeniyetine vermiş olduğumuz hizmetlerden dolayı da ödül verildi. Bu ödüller bana değil Nevşehir’e verilen ödüllerdir. Hepimizin ödülleridir.
Evet bu yıl gerçekten de benim için son derece mutluluk verici bir yıl oldu. İnşallah güzel şeyler yapmak, insanlara faydalı olmak nasip olur. Bu nimetleri, başarıları ve mutlulukları nasip eden Yüce Yaradan’ıma hamd ederim. Bana katkı sağlayan emek veren, maddi manevi yanımda olan  herkese  en kalbi şükranlarımı sunarım. ‘dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.