Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Payitaht Abdülhamid'de 15 Temmuz Benzerliği

KÜLTÜR-SANAT 04.03.2017 - 00:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Payitaht Abdülhamid'de 15 Temmuz Benzerliği

TRT1'de yayınlanan ve nükteli sözleri ve muhteşem senaryosu ile Payitaht Abdülhamid dizisi ikinci bölümünde de milyonları ekrana kilitledi.
TRT1'de yayınlanan ve nükteli sözleri ve muhteşem senaryosu ile Payitaht Abdülhamid dizisi ikinci bölümünde de milyonları ekrana kilitledi.   Nükteli sözleri ve muhteşem senaryosu ile Payitaht Abdülhamid dizisi ikinci bölümünde de milyonları ekrana kilitledi.   Sultan Abdülhamid Han’ın hayatını ve dönemin entrikalarını konu alan TRT’nin yeni dizisi, ikinci bölümünde de reyting rekorları kırdı. Dizinin başladığı saatlerde adeta sosyal hayat bitti.   İkinci bölümüyle ekranlara gelen dizi Payitaht Abdülhamid’de padişaha yapılan darbe ve suikast girişimleri gündeme bomba gibi düştü. Her sahnesi adeta 15 Temmuz ihanet gecesini anımsatan dizide zamanın şer odaklarının o gün nasılsa bugün de aynı olduğu kanaati uyandırdı izleyicide.   Dizide padişahın en yakınından gelen ihanetin bugün de aynı senaryoyla hayata geçirilmeye çalışıldığı da aşikâr.   Dizide olayları yorumlaması ve sorunlara çözümler getirmesindeki mahareti ile Sultan Abdülhamid’in ne kadar zeki ve profesyonel bir devlet yöneticisi olduğu, aynı zamanda sanatçı ve geçmişini iyi bilen bir tarihçi olduğuna da vurgu yapılmış.   Sultan Abdülhamid’e suikast düzenleyen hainlerin işaret olarak para şeklinde altın kullanmaları da tıpkı 15 Temmuz FETÖ ihanetinin 1 dolarları kullanmasıyla benzerliği gözlerden kaçmadı.  
TRT1'de yayınlanan ve nükteli sözleri ve muhteşem senaryosu ile Payitaht Abdülhamid dizisi ikinci bölümünde de milyonları ekrana kilitledi.

TRT1'de yayınlanan ve nükteli sözleri ve muhteşem senaryosu ile Payitaht Abdülhamid dizisi ikinci bölümünde de milyonları ekrana kilitledi.

 

Nükteli sözleri ve muhteşem senaryosu ile Payitaht Abdülhamid dizisi ikinci bölümünde de milyonları ekrana kilitledi.

 

Sultan Abdülhamid Han’ın hayatını ve dönemin entrikalarını konu alan TRT’nin yeni dizisi, ikinci bölümünde de reyting rekorları kırdı. Dizinin başladığı saatlerde adeta sosyal hayat bitti.

 

İkinci bölümüyle ekranlara gelen dizi Payitaht Abdülhamid’de padişaha yapılan darbe ve suikast girişimleri gündeme bomba gibi düştü. Her sahnesi adeta 15 Temmuz ihanet gecesini anımsatan dizide zamanın şer odaklarının o gün nasılsa bugün de aynı olduğu kanaati uyandırdı izleyicide.

 

Dizide padişahın en yakınından gelen ihanetin bugün de aynı senaryoyla hayata geçirilmeye çalışıldığı da aşikâr.

 

Dizide olayları yorumlaması ve sorunlara çözümler getirmesindeki mahareti ile Sultan Abdülhamid’in ne kadar zeki ve profesyonel bir devlet yöneticisi olduğu, aynı zamanda sanatçı ve geçmişini iyi bilen bir tarihçi olduğuna da vurgu yapılmış.

 

Sultan Abdülhamid’e suikast düzenleyen hainlerin işaret olarak para şeklinde altın kullanmaları da tıpkı 15 Temmuz FETÖ ihanetinin 1 dolarları kullanmasıyla benzerliği gözlerden kaçmadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.