MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Pazar yerinde bir hayal daha gerçeğe dönüşüyor

NEVŞEHİR 29.01.2020 - 16:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Pazar yerinde bir hayal daha gerçeğe dönüşüyor

Türkiye’nin en modern pazaryerlerinden Nevşehir Pazaryerinde modern peynir, zeytin ve yumurta şarküterisi için geri sayım sürüyor.
NEVŞEHİR(MHA) Türkiye’nin en modern pazaryerlerinden Nevşehir Pazaryerinde modern peynir, zeytin ve yumurta şarküterisi için geri sayım sürüyor.   Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın büyük destekleriyle açılacak olan yeni şarküteri alanıyla birlikte pazaryerinin daha modern bir görünümün yanında halka daha yüksek standartlarda hizmet verir hale geleceğine dikkat çeken Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, “Bir hayalimiz daha gerçek oluyor. Nevşehir Belediye Başkanımız Sayın Rasim Arı’nın talimatı ve Nevşehir Türkiye'nin en modern peynir pazarına kavuşması için düğmeye bastık. İçerisinde soğutuculu peynir, zeytin ve yumurta şarküteri dolaplarının bulunacağı bir Pazar yeri olacak. 22 tezgahtan oluşan pazarımızda dev bir şarküteri hijyeni ve kalitesinde alışveriş yapabilme olanağı sağlanacak. Emeği geçen başta Belediye Başkanımız Rasim Arı olmak üzere herkesten Allah razı olsun” dedi.                                                                                                                                                                                 
Türkiye’nin en modern pazaryerlerinden Nevşehir Pazaryerinde modern peynir, zeytin ve yumurta şarküterisi için geri sayım sürüyor.

NEVŞEHİR(MHA) Türkiye’nin en modern pazaryerlerinden Nevşehir Pazaryerinde modern peynir, zeytin ve yumurta şarküterisi için geri sayım sürüyor.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın büyük destekleriyle açılacak olan yeni şarküteri alanıyla birlikte pazaryerinin daha modern bir görünümün yanında halka daha yüksek standartlarda hizmet verir hale geleceğine dikkat çeken Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, “Bir hayalimiz daha gerçek oluyor. Nevşehir Belediye Başkanımız Sayın Rasim Arı’nın talimatı ve Nevşehir Türkiye'nin en modern peynir pazarına kavuşması için düğmeye bastık. İçerisinde soğutuculu peynir, zeytin ve yumurta şarküteri dolaplarının bulunacağı bir Pazar yeri olacak. 22 tezgahtan oluşan pazarımızda dev bir şarküteri hijyeni ve kalitesinde alışveriş yapabilme olanağı sağlanacak. Emeği geçen başta Belediye Başkanımız Rasim Arı olmak üzere herkesten Allah razı olsun” dedi.

                                                                                                                                                                                

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.