Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Pazarcılar Odası Patates Dağıttı, İzdiham Çıktı

GÜNCEL 23.03.2018 - 12:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Pazarcılar Odası Patates Dağıttı, İzdiham Çıktı

Nevşehir Pazarcılar Odası tarafından Suriyeli vatandaşlara 20 ton patates yardımında bulunuldu.
  Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemi Bayraktar’ın patates tüketelim çağrısından sonra Nevşehir Pazarcılar Odası ilk etapta 20 ton patates dağıtımı yaptı.  Nevşehir Pazarcılar Odası tarafından dağıtılan patateslere Suriyeli vatandaşların büyük ilgi göstermesi ise izdihama neden oldu.  Modern Kapalı Pazaryerinde ücretsiz patates dağıtılacağını duyan Suriyeli vatandaşlar çocukları ile birlikte patates alabilmek için adeta birbirleriyle yarışırken Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen dağıtımların devam edeceğini söyledi.   ‘ Türkiye’de 3 bin 300 odayı patates almaya davet ediyorum’   Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen depolarda bulunan fazla tonaj patateslerin tüketilmesi için böyle bir çalışma yaptıklarını ifade ederken Türkiye’de 3 bin 300 oda başkanına buradan patates almaları çağrısında bulunuyorum dedi. Özmen, “Nevşehir’imizin ürünü patates olduğundan dolayı depolarda bir hayli fazla tonaj fazlalığı bulunuyor. Patates fiyatlarının da düşük olmasından dolayı bir nebze hem çiftçimize hem de buradaki Suriyeli vatandaşlara faydası olması amacıyla patates dağıttık ve dağıtmaya da devam edeceğiz. Benim aklımdan geçen proje aslında bu patates dağıtımının tüm Türkiye’ye yayılmasıdır. Türkiye’de 3 bin 300 oda var ve böyle durumlarda her oda bir kamyon patates dağıtacak olsa Nevşehir’de de patates kalmaz, Türkiye’de de patates kalmaz. Hiç olmazsa orta gelirli vatandaşlarımız, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız da ücretsiz bir şekilde patates alırlar ve patatesinde depoda kalma sıkıntısı biter diye düşünüyorum” dedi.   ‘Suriyeli vatandaşlar izdiham yarattı’   Pazarcılar Odası tarafından ücretsiz olarak dağıtımı gerçekleştirilen patates dağıtımına büyük ilgi gösteren Suriyeli vatandaşlar yanlarında getirdikleri bebek arabalarıyla dağıtılan patatesleri taşıdı. Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, Suriyeli vatandaşların büyük ilgi gösterdiğini onların mutluluğunu kendi mutluluklarını olduğun ifade ederken, “Suriyeli vatandaşlar bizlerin misafirleri onların mutluluğu bize de mutluluk veriyor. İnşallah ihtiyaçları olduğu kadar yardım etmeye devam edeceğiz” dedi.   ‘Nevşehir’den ilk ışığı yaktık’   Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, “Türkiye Ziraat Odaları Birliğinin de patates ile ilgili bir çağrısı vardı. Bu çağrıya adım atılmış oldu. Patates ekmek kadar önemli bir şey. Buradan biz ilk ışığı yaktık. Buradan tüm Pazarcılar Odası Başkanlarına çağrıda bulunuyorum, oda başı bir kamyon patates yüklediğimiz anda hem vatandaşlarımız patatesleri bol bol yer hem de burada ki sıkıntılar biter” dedi.   Pazarcılar Odası tarafından dağıtımı gerçekleştirilen patates kısa sürede tükendi. 
Nevşehir Pazarcılar Odası tarafından Suriyeli vatandaşlara 20 ton patates yardımında bulunuldu.

 

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemi Bayraktar’ın patates tüketelim çağrısından sonra Nevşehir Pazarcılar Odası ilk etapta 20 ton patates dağıtımı yaptı.  Nevşehir Pazarcılar Odası tarafından dağıtılan patateslere Suriyeli vatandaşların büyük ilgi göstermesi ise izdihama neden oldu.  Modern Kapalı Pazaryerinde ücretsiz patates dağıtılacağını duyan Suriyeli vatandaşlar çocukları ile birlikte patates alabilmek için adeta birbirleriyle yarışırken Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen dağıtımların devam edeceğini söyledi.

 

‘ Türkiye’de 3 bin 300 odayı patates almaya davet ediyorum’

 

Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen depolarda bulunan fazla tonaj patateslerin tüketilmesi için böyle bir çalışma yaptıklarını ifade ederken Türkiye’de 3 bin 300 oda başkanına buradan patates almaları çağrısında bulunuyorum dedi. Özmen, “Nevşehir’imizin ürünü patates olduğundan dolayı depolarda bir hayli fazla tonaj fazlalığı bulunuyor. Patates fiyatlarının da düşük olmasından dolayı bir nebze hem çiftçimize hem de buradaki Suriyeli vatandaşlara faydası olması amacıyla patates dağıttık ve dağıtmaya da devam edeceğiz. Benim aklımdan geçen proje aslında bu patates dağıtımının tüm Türkiye’ye yayılmasıdır. Türkiye’de 3 bin 300 oda var ve böyle durumlarda her oda bir kamyon patates dağıtacak olsa Nevşehir’de de patates kalmaz, Türkiye’de de patates kalmaz. Hiç olmazsa orta gelirli vatandaşlarımız, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız da ücretsiz bir şekilde patates alırlar ve patatesinde depoda kalma sıkıntısı biter diye düşünüyorum” dedi.

 

‘Suriyeli vatandaşlar izdiham yarattı’

 

Pazarcılar Odası tarafından ücretsiz olarak dağıtımı gerçekleştirilen patates dağıtımına büyük ilgi gösteren Suriyeli vatandaşlar yanlarında getirdikleri bebek arabalarıyla dağıtılan patatesleri taşıdı. Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, Suriyeli vatandaşların büyük ilgi gösterdiğini onların mutluluğunu kendi mutluluklarını olduğun ifade ederken, “Suriyeli vatandaşlar bizlerin misafirleri onların mutluluğu bize de mutluluk veriyor. İnşallah ihtiyaçları olduğu kadar yardım etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

‘Nevşehir’den ilk ışığı yaktık’

 

Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, “Türkiye Ziraat Odaları Birliğinin de patates ile ilgili bir çağrısı vardı. Bu çağrıya adım atılmış oldu. Patates ekmek kadar önemli bir şey. Buradan biz ilk ışığı yaktık. Buradan tüm Pazarcılar Odası Başkanlarına çağrıda bulunuyorum, oda başı bir kamyon patates yüklediğimiz anda hem vatandaşlarımız patatesleri bol bol yer hem de burada ki sıkıntılar biter” dedi.

 

Pazarcılar Odası tarafından dağıtımı gerçekleştirilen patates kısa sürede tükendi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.