Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Pazarcılar odası üyelerine maske dağıtacak

NEVŞEHİR 01.05.2020 - 11:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Pazarcılar odası üyelerine maske dağıtacak

Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanlığı odaya başvuran üyelerine maske dağıtımı yapacak.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanlığı odaya başvuran üyelerine maske dağıtımı yapacak.   İl Merkezinde haftada iki gün ve ilçelerde kurulan Pazar yerlerinde vatandaşın meyve ve sebze ihtiyacını karşılayan Pazar esnafının maske sıkıntısı çekmemesi hedefleniyor.   Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, “Pazar esnaflarımız her gün bir Pazar yerinde hizmet etmeye devam ediyor. Haliyle en çok maske kullanan camia olarak esnaflarımızın hem kendilerini, hem de pazarlarımıza alış veriş için gelen vatandaşlarımızı salgından korumak amacıyla esnaflarımıza 10’ar adet maske dağıtacağız. Pazarcı esnaflarımızın odamıza bizzat başvurularını bekliyoruz” dedi.
Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanlığı odaya başvuran üyelerine maske dağıtımı yapacak.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanlığı odaya başvuran üyelerine maske dağıtımı yapacak.

 

İl Merkezinde haftada iki gün ve ilçelerde kurulan Pazar yerlerinde vatandaşın meyve ve sebze ihtiyacını karşılayan Pazar esnafının maske sıkıntısı çekmemesi hedefleniyor.

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, “Pazar esnaflarımız her gün bir Pazar yerinde hizmet etmeye devam ediyor. Haliyle en çok maske kullanan camia olarak esnaflarımızın hem kendilerini, hem de pazarlarımıza alış veriş için gelen vatandaşlarımızı salgından korumak amacıyla esnaflarımıza 10’ar adet maske dağıtacağız. Pazarcı esnaflarımızın odamıza bizzat başvurularını bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.