Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Pegasus Hava Yolları Kapadokya Üniversitesi öğrencileriyle uçacak

EĞİTİM 25.04.2019 - 19:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Pegasus Hava Yolları Kapadokya Üniversitesi öğrencileriyle uçacak

Kapadokya Üniversitesi öğrencileri, Pegasus Hava Yolları ile yapılan işbirliği sonucunda uçuşlarda kabin memuru olarak uçacak.
  Kapadokya Üniversitesi Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri programı öğrencilerinin mesleki tecrübelerini artırması amacıyla Kapadokya Üniversitesi ile Pegasus Hava Yolları arasında yapılan iş birliği anlaşmasıyla hayata geçirilen “Uçuşta Mesleki Eğitim Projesi” kapsamında birinci sınıfı başarıyla tamamlayan öğrenciler Pegasus Hava Yolları’nın uçuşlarında uçuş emniyeti, yolcu memnuniyeti ve ikram hizmetleri gibi konular başta olmak üzere tecrübeli kabin memurlarıyla havada deneyim kazanacak.   Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) tarafından yetkilendirilmiş havacılık eğitimleri ve eğitimde iş birliği anlaşmalarıyla öğrencilerine istihdam imkânı sağlayan Kapadokya Üniversitesi öğrencilerinin Pegasus Hava Yolları bünyesinde yaz boyunca yapılacak uçuşlarda görev alacağı açıklandı.
Kapadokya Üniversitesi öğrencileri, Pegasus Hava Yolları ile yapılan işbirliği sonucunda uçuşlarda kabin memuru olarak uçacak.

 

Kapadokya Üniversitesi Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri programı öğrencilerinin mesleki tecrübelerini artırması amacıyla Kapadokya Üniversitesi ile Pegasus Hava Yolları arasında yapılan iş birliği anlaşmasıyla hayata geçirilen “Uçuşta Mesleki Eğitim Projesi” kapsamında birinci sınıfı başarıyla tamamlayan öğrenciler Pegasus Hava Yolları’nın uçuşlarında uçuş emniyeti, yolcu memnuniyeti ve ikram hizmetleri gibi konular başta olmak üzere tecrübeli kabin memurlarıyla havada deneyim kazanacak.

 

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) tarafından yetkilendirilmiş havacılık eğitimleri ve eğitimde iş birliği anlaşmalarıyla öğrencilerine istihdam imkânı sağlayan Kapadokya Üniversitesi öğrencilerinin Pegasus Hava Yolları bünyesinde yaz boyunca yapılacak uçuşlarda görev alacağı açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.