Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Peribacası figürleri her yerde

NEVŞEHİR 13.09.2019 - 11:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Peribacası figürleri her yerde

Türkiye’nin en önemli kültür turizmi merkezlerinden biri olan Kapadokya bölgesinin simgesi Peribacaları artık ev ve işyerlerinin duvarlarını bile süsler hale geldi.
  NEVŞEHİR(MHA) Türkiye’nin en önemli kültür turizmi merkezlerinden biri olan Kapadokya bölgesinin simgesi Peribacaları artık ev ve işyerlerinin duvarlarını bile süsler hale geldi.    Son yıllarda ürün çeşitliliği açısından oldukça zenginleşen, mutfak araç gereçlerinin yanı sıra ev dekorasyonunda da tercih edilen bir konuma ulaşan bölge çanak çömlek tezgahlarından çıkan duvar figürleri bölgedeki nezih otel, işyeri ve evlerinde vazgeçilmez unsurlarından biri haline gelmiş durumda. Kabartmalı Kapadokya figürleri bölgedeki birçok turistik tesis, işyeri ve evlerde kullanılan bir ürün haline gelmiş halde.  
Türkiye’nin en önemli kültür turizmi merkezlerinden biri olan Kapadokya bölgesinin simgesi Peribacaları artık ev ve işyerlerinin duvarlarını bile süsler hale geldi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Türkiye’nin en önemli kültür turizmi merkezlerinden biri olan Kapadokya bölgesinin simgesi Peribacaları artık ev ve işyerlerinin duvarlarını bile süsler hale geldi.

 

 Son yıllarda ürün çeşitliliği açısından oldukça zenginleşen, mutfak araç gereçlerinin yanı sıra ev dekorasyonunda da tercih edilen bir konuma ulaşan bölge çanak çömlek tezgahlarından çıkan duvar figürleri bölgedeki nezih otel, işyeri ve evlerinde vazgeçilmez unsurlarından biri haline gelmiş durumda. Kabartmalı Kapadokya figürleri bölgedeki birçok turistik tesis, işyeri ve evlerde kullanılan bir ürün haline gelmiş halde.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.