Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

‘Peygamberimiz ve Gençlik’ konulu panel düzenlendi

GÜNCEL 21.11.2018 - 16:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

‘Peygamberimiz ve Gençlik’ konulu panel düzenlendi

Nevşehir İl Müftülüğü tarafından Mevlid-i Nebi Haftası Etkinlikleri çerçevesinde “Peygamberimiz ve Gençlik” konulu Panel düzenlendi.
  Kapadokya Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Panele; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zülfikar Durmuş, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Mustafa Işık ile Doç. Dr. Rahmi Telkenaroğlu, İl Müftüsü Yakup Öztürk, İlçe Müftüleri, Kurum Müdürleri, Din Görevlileri, Kur’an Kursu Öğreticileri, İmam Hatip Lisesi Öğrencileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.   İstiklal Marşı ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, Şifa Camii İmam-Hatibi Mehmet Ali Aydemir yönetimindeki ilahi korosu, tasavvuf dinletisi sunmasının ardından sinevizyon izletildi.   Panel, İl Müftüsü ve Panel Moderatörü Yakup Öztürk’ün yaptığı açılış konuşması ile devam etti.   İl Müftüsü ve panel moderatörü Yakup Öztürk, konuşmasının ardından sözü panelist Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zülfikar Durmuş’a ve ardından da Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Mustafa Işık ve Doç. Dr. Rahmi Telkenaroğlu’na verdi.   Moderatör İl Müftüsü Yakup Öztürk, panelistlere ve dinleyicilere teşekkür ederek, oturumu kapattı.
Nevşehir İl Müftülüğü tarafından Mevlid-i Nebi Haftası Etkinlikleri çerçevesinde “Peygamberimiz ve Gençlik” konulu Panel düzenlendi.

 

Kapadokya Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Panele; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zülfikar Durmuş, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Mustafa Işık ile Doç. Dr. Rahmi Telkenaroğlu, İl Müftüsü Yakup Öztürk, İlçe Müftüleri, Kurum Müdürleri, Din Görevlileri, Kur’an Kursu Öğreticileri, İmam Hatip Lisesi Öğrencileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

İstiklal Marşı ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, Şifa Camii İmam-Hatibi Mehmet Ali Aydemir yönetimindeki ilahi korosu, tasavvuf dinletisi sunmasının ardından sinevizyon izletildi.

 

Panel, İl Müftüsü ve Panel Moderatörü Yakup Öztürk’ün yaptığı açılış konuşması ile devam etti.

 

İl Müftüsü ve panel moderatörü Yakup Öztürk, konuşmasının ardından sözü panelist Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zülfikar Durmuş’a ve ardından da Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Mustafa Işık ve Doç. Dr. Rahmi Telkenaroğlu’na verdi.

 

Moderatör İl Müftüsü Yakup Öztürk, panelistlere ve dinleyicilere teşekkür ederek, oturumu kapattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.