Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Peynir, Yoğurt,Tereyağ Bu Lokanta da 40 Liraya Satılıyor

TURİZM 31.08.2018 - 09:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Peynir, Yoğurt,Tereyağ Bu Lokanta da 40 Liraya Satılıyor

Son günlerde turizm bölgelerinde uygulanan fahiş fiyatlara bir yenisi de Nevşehir’in Avanos ilçesinde eklendi.
  Özellikle Kurban Bayramı tatilinde Bodrum’da uygulanan fahiş fiyatların ardından Nevşehir’in Avanos ilçesinde hizmet veren Dayının Yeri lokantası da Kapadokya Bölgesini ziyarete gelen yerli ve yabancı turistlerin büyük tepkisine neden oluyor.   Son günlerde özelikle sosyal medyada Kapadokya bölgesini ziyarete gelen yerli turistleri Avanos ilçesine hizmet veren Dayının Yeri isimli lokantaya ödedikleri hesap fişleri yayılırken hesapta en dikkat çeken fiyatlar ise masaya gelen peynir, tere yağ ve yoğurt’a 40 TL hesap çıkartılması oldu. Bunun yanı sıra bir buçuk kaşarlı pideye 17 TL hesap çıkartan aynı restaurant 2 tane kaşarlı pideye 30 TL hesap çıkartması oldu.
Son günlerde turizm bölgelerinde uygulanan fahiş fiyatlara bir yenisi de Nevşehir’in Avanos ilçesinde eklendi.

 

Özellikle Kurban Bayramı tatilinde Bodrum’da uygulanan fahiş fiyatların ardından Nevşehir’in Avanos ilçesinde hizmet veren Dayının Yeri lokantası da Kapadokya Bölgesini ziyarete gelen yerli ve yabancı turistlerin büyük tepkisine neden oluyor.

 

Son günlerde özelikle sosyal medyada Kapadokya bölgesini ziyarete gelen yerli turistleri Avanos ilçesine hizmet veren Dayının Yeri isimli lokantaya ödedikleri hesap fişleri yayılırken hesapta en dikkat çeken fiyatlar ise masaya gelen peynir, tere yağ ve yoğurt’a 40 TL hesap çıkartılması oldu. Bunun yanı sıra bir buçuk kaşarlı pideye 17 TL hesap çıkartan aynı restaurant 2 tane kaşarlı pideye 30 TL hesap çıkartması oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.