Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Pınarbaşı, 'Baba, ailelerimizin çınarı'

GÜNCEL 20.06.2020 - 11:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Pınarbaşı, 'Baba, ailelerimizin çınarı'

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı babalar günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı babalar günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.   Pınarbaşı, “Her insanın hayatında model olarak seçtiği, hayatın tüm zorluklarını ondan öğrendiği bir çınarı vardır. Babalarımız, bizlere hayatın anlamını, zorluklarla başa çıkmayı, güzellikleri paylaşmayı öğreten, ailenin koruyucusu ve kollayıcısı olan en değerli varlıklarımızdır. Hiçbir karşılık beklemeden yaşam boyu varlıklarıyla bize güç veren, şefkat ve sevgisini bizden esirgemeyen babalarımızın ve tüm babaların günlerini kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür geçirmelerini diliyorum” diye konuştu.  
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı babalar günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı babalar günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

 


Pınarbaşı, “Her insanın hayatında model olarak seçtiği, hayatın tüm zorluklarını ondan öğrendiği bir çınarı vardır. Babalarımız, bizlere hayatın anlamını, zorluklarla başa çıkmayı, güzellikleri paylaşmayı öğreten, ailenin koruyucusu ve kollayıcısı olan en değerli varlıklarımızdır. Hiçbir karşılık beklemeden yaşam boyu varlıklarıyla bize güç veren, şefkat ve sevgisini bizden esirgemeyen babalarımızın ve tüm babaların günlerini kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür geçirmelerini diliyorum” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.