Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Pınarbaşı, 'Engelli olmak asla bir kusur değil'

GÜNCEL 11.05.2020 - 12:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Pınarbaşı, 'Engelli olmak asla bir kusur değil'

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, 10-16 Mayıs engelliler haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada engelliliğin bir kusur olarak görülemeyeceğine dikkat çekti.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, 10-16 Mayıs engelliler haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada engelliliğin bir kusur olarak görülemeyeceğine dikkat çekti.   Pınarbaşı, “Engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayata katılımlarının sağlanması ve hayat standartlarının yükseltilmesi, medeni toplum anlayışının bir parçasıdır. Engelli olmak asla bir kusur olarak görülmemeli ve engelli bireylerimiz hiçbir zaman yaşama azmini yitirmemelidir.   Engelli olmak kişinin tercihi değildir ve herkes engelli adayıdır. Devletimiz, engellilerin sosyal hayata katılımlarını sağlamak için hızlı ve yoğun çalışmalar yürütmektedir. Ülkemizin en önemli duyarlılıklarından biri olan engelli vatandaşlarımızla ilgili farkındalığın 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftasında daha artması dileğiyle, Engelliler Haftasını kutluyorum” dedi.
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, 10-16 Mayıs engelliler haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada engelliliğin bir kusur olarak görülemeyeceğine dikkat çekti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, 10-16 Mayıs engelliler haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada engelliliğin bir kusur olarak görülemeyeceğine dikkat çekti.

 


Pınarbaşı, “Engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayata katılımlarının sağlanması ve hayat standartlarının yükseltilmesi, medeni toplum anlayışının bir parçasıdır. Engelli olmak asla bir kusur olarak görülmemeli ve engelli bireylerimiz hiçbir zaman yaşama azmini yitirmemelidir.

 


Engelli olmak kişinin tercihi değildir ve herkes engelli adayıdır. Devletimiz, engellilerin sosyal hayata katılımlarını sağlamak için hızlı ve yoğun çalışmalar yürütmektedir. Ülkemizin en önemli duyarlılıklarından biri olan engelli vatandaşlarımızla ilgili farkındalığın 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftasında daha artması dileğiyle, Engelliler Haftasını kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.