Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Pınarbaşı, 'Güçlü basın kuruluşları güçlü demokrasinin tesisini sağlayacaktır'

GÜNCEL 09.01.2021 - 12:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Pınarbaşı, 'Güçlü basın kuruluşları güçlü demokrasinin tesisini sağlayacaktır'

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Türkiye’de güçlü basının güçlü bir demokrasinin vazgeçilmez şartı olduğuna belirtti.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Türkiye’de güçlü basının güçlü bir demokrasinin vazgeçilmez şartı olduğuna belirtti.     Nevşehir’de görev yapan basın yayın kuruluşu mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayan Pınarbaşı, “Günümüzde gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir misyonu içermektedir. Bu nedenle, güçlü gazeteci, güçlü basın kuruluşunun; güçlü basın kuruluşları da güçlü demokrasinin tesisini sağlayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, Nevşehir’de görevini layıkıyla yerine getiren tüm gazetecilerin bu özel gününü kutluyorum” diye konuştu.   
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Türkiye’de güçlü basının güçlü bir demokrasinin vazgeçilmez şartı olduğuna belirtti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Türkiye’de güçlü basının güçlü bir demokrasinin vazgeçilmez şartı olduğuna belirtti.  

 

Nevşehir’de görev yapan basın yayın kuruluşu mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayan Pınarbaşı, “Günümüzde gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir misyonu içermektedir. Bu nedenle, güçlü gazeteci, güçlü basın kuruluşunun; güçlü basın kuruluşları da güçlü demokrasinin tesisini sağlayacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, Nevşehir’de görevini layıkıyla yerine getiren tüm gazetecilerin bu özel gününü kutluyorum” diye konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.