Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Pınarbaşı 'Milli marşımız yüreklerimizi titretmeye devam ediyor'

NEVŞEHİR 12.03.2020 - 11:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Pınarbaşı 'Milli marşımız yüreklerimizi titretmeye devam ediyor'

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, İstiklal Marşımızın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, İstiklal Marşımızın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Pınarbaşı mesajında; “Milli Marşımız bağımsızlığımızın sembolü olarak okunmakta ve her okunuşta içimizi derinden titretmektedir. Mehmet Akif Ersoy, Milli Marşımızda, milli mücadelemizi, bağımsızlık aşkımızı ve bayrak tutkumuzu en güzel şekilde gönül kalemiyle ifade etmiştir. Milli mücadelemizi anlatan ve Milli Marşımızı kaleme alan Mehmet Akif Ersoy, Meclis’in tarihinde dürüst biri olarak yer almıştır. Mehmet Akif Ersoy, fikir adamı ve aydın bir kişi olarak kendisinden sonra gelenleri etkilediği gibi, unutulmaz tarihimizin önemli isimler arasında yer almıştır. Birliğe çağıran düşünceleri ve ifadeleri, milletine ve vatanına olan sevgisi, bayrağımıza olan bağlılığı merhum Mehmet Akif Ersoy daima milletimiz tarafından saygı ve rahmetle anılacağından şüphe duymuyorum. İstiklal Marşımızın kabul edilişinin yıldönümünde, Milli Marşımızın eşsiz dizelerini bize kazandıran merhum Mehmet Akif Ersoy’u yürekten saygı ve rahmetle anıyorum” dedi.
Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, İstiklal Marşımızın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, İstiklal Marşımızın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.


Pınarbaşı mesajında; “Milli Marşımız bağımsızlığımızın sembolü olarak okunmakta ve her okunuşta içimizi derinden titretmektedir. Mehmet Akif Ersoy, Milli Marşımızda, milli mücadelemizi, bağımsızlık aşkımızı ve bayrak tutkumuzu en güzel şekilde gönül kalemiyle ifade etmiştir. Milli mücadelemizi anlatan ve Milli Marşımızı kaleme alan Mehmet Akif Ersoy, Meclis’in tarihinde dürüst biri olarak yer almıştır. Mehmet Akif Ersoy, fikir adamı ve aydın bir kişi olarak kendisinden sonra gelenleri etkilediği gibi, unutulmaz tarihimizin önemli isimler arasında yer almıştır. Birliğe çağıran düşünceleri ve ifadeleri, milletine ve vatanına olan sevgisi, bayrağımıza olan bağlılığı merhum Mehmet Akif Ersoy daima milletimiz tarafından saygı ve rahmetle anılacağından şüphe duymuyorum. İstiklal Marşımızın kabul edilişinin yıldönümünde, Milli Marşımızın eşsiz dizelerini bize kazandıran merhum Mehmet Akif Ersoy’u yürekten saygı ve rahmetle anıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.