Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Polis her yerde anne kıza çarparak kaçan otomobili arıyor

ASAYİŞ 29.10.2018 - 12:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Polis her yerde anne kıza çarparak kaçan otomobili arıyor

Nevşehir’de dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Hülya Barındırır ve yaralanan kızı Leyla Barındırır’a çarpan otomobili her yerde arıyor.
  Nevşehir Cevher Dudayev Mahallesinde dün akşam karşıdan karşıya geçmekte olan 48 yaşındaki Hülya Barındırır ve kızı 24 yaşında ki Leyla Barındırır’a otomobil çarparak kaçtı. Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan anne Hülya Barındırır tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken 24 yaşındaki kızı Leyla Barındırır’ın tedavisi ise devam ediyor.   Karşıdan karşıya geçerken anne kıza çarparak kaçan otomobil sürücüsü polis ekipleri tarafından her yerde aranırken anne kıza çaparak kaçan aracın plakası öğrenilmezken aracın beyaz renkli BMW olduğu öğrenildi.   Polis ekipleri tarafından her yerde aranan aracın kısa sürede yakalanması bekleniyor.
Nevşehir’de dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Hülya Barındırır ve yaralanan kızı Leyla Barındırır’a çarpan otomobili her yerde arıyor.

 

Nevşehir Cevher Dudayev Mahallesinde dün akşam karşıdan karşıya geçmekte olan 48 yaşındaki Hülya Barındırır ve kızı 24 yaşında ki Leyla Barındırır’a otomobil çarparak kaçtı. Nevşehir Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan anne Hülya Barındırır tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken 24 yaşındaki kızı Leyla Barındırır’ın tedavisi ise devam ediyor.

 

Karşıdan karşıya geçerken anne kıza çarparak kaçan otomobil sürücüsü polis ekipleri tarafından her yerde aranırken anne kıza çaparak kaçan aracın plakası öğrenilmezken aracın beyaz renkli BMW olduğu öğrenildi.

 

Polis ekipleri tarafından her yerde aranan aracın kısa sürede yakalanması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.