Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Polisin dur ihtarına uymayan otomobil ile polis arasında kovalamaca yaşandı

ASAYİŞ 18.11.2019 - 00:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Polisin dur ihtarına uymayan otomobil ile polis arasında kovalamaca yaşandı

Nevşehir’de polis ekiplerinin dur ihtarına uymayarak kaçan otomobil sürücüsü ve araç içerisindekiler uzun süren kovalamacanın ardından yakalandı.
  Alınan bilgilere göre Ürgüp’ten Nevşehir’e gelmekte olan 54 PE 772 plakalı otomobili polis durdurmak istedi. Polisin dur ihtarına uymayarak kaçan otomobil sürücüsü ve içerisinde bulunan 3 kişi polis ekiplerinden kaçtı. Araç içerisinde bulunan tüfekle polise de ateş açtıkları öğrenilen şahıslar polis ekiplerinin ile uzun süren kovalamacası sonrasında Nevşehir Güzelyurt mahallesi 202.sokakta yakalandı. Otomobilden inerek kaçmaya çalışan şüpheliler polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar polise direnirken kendilerini görüntülemek isteyen gazetecilere ise çekim yapmamalarını söyleyerek hakaretler etti. Polis ekiplerince gözaltına alınan 4 şüpheli polis arabalarına bindirilerek karakola götürüldü.   Olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken polis ekipleri tarafından otomobil içerisinde ve çevrede arama yapıldı. Otomobil içerisinde ise şoför koltuğunda tüfek olması dikkatlerden kaçmadı.
Nevşehir’de polis ekiplerinin dur ihtarına uymayarak kaçan otomobil sürücüsü ve araç içerisindekiler uzun süren kovalamacanın ardından yakalandı.

 

Alınan bilgilere göre Ürgüp’ten Nevşehir’e gelmekte olan 54 PE 772 plakalı otomobili polis durdurmak istedi. Polisin dur ihtarına uymayarak kaçan otomobil sürücüsü ve içerisinde bulunan 3 kişi polis ekiplerinden kaçtı. Araç içerisinde bulunan tüfekle polise de ateş açtıkları öğrenilen şahıslar polis ekiplerinin ile uzun süren kovalamacası sonrasında Nevşehir Güzelyurt mahallesi 202.sokakta yakalandı. Otomobilden inerek kaçmaya çalışan şüpheliler polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar polise direnirken kendilerini görüntülemek isteyen gazetecilere ise çekim yapmamalarını söyleyerek hakaretler etti. Polis ekiplerince gözaltına alınan 4 şüpheli polis arabalarına bindirilerek karakola götürüldü.

 

Olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken polis ekipleri tarafından otomobil içerisinde ve çevrede arama yapıldı. Otomobil içerisinde ise şoför koltuğunda tüfek olması dikkatlerden kaçmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.