Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Polonyalı Emniyetçiler Nevşehir Belediyesi’nde

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.09.2014 - 12:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Polonyalı Emniyetçiler Nevşehir Belediyesi’nde

Polonya Malopolska Bölgesi Polis Teşkilatı yetkililerinden oluşan 6 kişilik heyet,Nevşehir  Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz’ı makamında ziyaret etti. Nevşehir Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Devriye Hizmetleri Uygulama Örnekleri ve Çevik Kuvvet Eğitimleri" konulu AB Projesi kapsamında Nevşehir’de bulunan Polonya  Malopolska Bölgesi Polis Teşkilatı yetkililerinden oluşan altı kişilik heyeti, Nevşehir Belediyesi’ne gelişte Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz karşıladı. Ziyarette konuşan Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz’da, son yıllarda Türkiye ile Polonya arasındaki gelişen ikili işbirliğinin örneklerini Nevşehir’de de bir çok yönden bizzat şahit olduklarını belirterek, kültürel ve turizm alanında da bu ikili işbirliğinin daha da ileri düzeylere ulaştırılması düşüncesi içerisinde olduklarını belirtti. Yılda yaklaşık 3 milyon yerli ve yabancı turisti ağırlayan Kapadokya’nın Türkiye ve dünya turizmi açısından vazgeçilmez bir turizm merkezi olduğunu aktaran Şımarmaz, tarihi, doğal ve kültürel değerleri ile bezeli Kapadokya bölgesinde Polonyalı heyeti görmekten de büyük bir mutluluk duyduklarını vurguladı. Nevşehir’deki  Devriye Hizmetleri Uygulama Örnekleri ve Çevik Kuvvet Eğitimleri konusunda yapılan örnek projeleri incelemek üzere bulunan heyetin başkanı ve  Malopolska Bölgesi'nde görevli Emniyet Müdürü JanuszBarcik, e Nevşehir'de polis görevleri hakkında bilgi alışverişinde bulunacaklarını söyledi. Projenin uygulanmasının da kendileri açısından iyi bir tecrübe oluşturacağını ifade etti. Barcik,, "Birlikte bu projeyi uyguluyor olmak, bizim için büyük bir tecrübe olacak. Malopolska ve Nevşehir birbirine benziyor. Bizler de turistik bir bölgede görev yapmaktayız.”dedi. Şımarmaz, ziyaretin anısına Polonyalı emniyet mensuplarına çeşitli hediyeler takdim ederken, Polonya’nın Malopolska Bölgesi'nde görevli Emniyet Müdürü JanuszBarcik’de Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz ’a çeşitli hediyeler verdi.
Polonya Malopolska Bölgesi Polis Teşkilatı yetkililerinden oluşan 6 kişilik heyet,Nevşehir  Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz’ı makamında ziyaret etti.
Nevşehir Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Devriye Hizmetleri Uygulama Örnekleri ve Çevik Kuvvet Eğitimleri" konulu AB Projesi kapsamında Nevşehir’de bulunan Polonya  Malopolska Bölgesi Polis Teşkilatı yetkililerinden oluşan altı kişilik heyeti, Nevşehir Belediyesi’ne gelişte Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz karşıladı.
Ziyarette konuşan Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz’da, son yıllarda Türkiye ile Polonya arasındaki gelişen ikili işbirliğinin örneklerini Nevşehir’de de bir çok yönden bizzat şahit olduklarını belirterek, kültürel ve turizm alanında da bu ikili işbirliğinin daha da ileri düzeylere ulaştırılması düşüncesi içerisinde olduklarını belirtti.
Yılda yaklaşık 3 milyon yerli ve yabancı turisti ağırlayan Kapadokya’nın Türkiye ve dünya turizmi açısından vazgeçilmez bir turizm merkezi olduğunu aktaran Şımarmaz, tarihi, doğal ve kültürel değerleri ile bezeli Kapadokya bölgesinde Polonyalı heyeti görmekten de büyük bir mutluluk duyduklarını vurguladı.
Nevşehir’deki  Devriye Hizmetleri Uygulama Örnekleri ve Çevik Kuvvet Eğitimleri konusunda yapılan örnek projeleri incelemek üzere bulunan heyetin başkanı ve  Malopolska Bölgesi'nde görevli Emniyet Müdürü JanuszBarcik, e Nevşehir'de polis görevleri hakkında bilgi alışverişinde bulunacaklarını söyledi. Projenin uygulanmasının da kendileri açısından iyi bir tecrübe oluşturacağını ifade etti. Barcik,, "Birlikte bu projeyi uyguluyor olmak, bizim için büyük bir tecrübe olacak. Malopolska ve Nevşehir birbirine benziyor. Bizler de turistik bir bölgede görev yapmaktayız.”dedi.
Şımarmaz, ziyaretin anısına Polonyalı emniyet mensuplarına çeşitli hediyeler takdim ederken, Polonya’nın Malopolska Bölgesi'nde görevli Emniyet Müdürü JanuszBarcik’de Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz ’a çeşitli hediyeler verdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.