MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Portalın geliştirme süreci devam ediyor

NEVŞEHİR 23.09.2019 - 12:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Portalın geliştirme süreci devam ediyor

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanlığından yapılan açıklamada tarıma dayalı ihtisas organize sanayi bölgeleri portal sitesinin geliştirilme sürecinin devam ettiği bildirildi.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ticaret Borsası Başkanlığından yapılan açıklamada tarıma dayalı ihtisas organize sanayi bölgeleri portal sitesinin geliştirilme sürecinin devam ettiği bildirildi.   Konuya ilişkin açıklamada; “662 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 12. Maddesi ile 14562 sayılı Organize Sanayi Bölgeleri Kanununa eklenen 26/A maddesi ve geçici 10. maddesi gereği lıer türlü iş ve işlemleri Bakanlığın-11z denetiminde olan Hayvansal Üretim, Bitkisel Üretim, Su Ürünleri gibi ihtisas alanlarında faaliyet gösterecek olan Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgeleri (TDİOSB) ile ilgili bilgilendirme„ duyuru ve diğer iş ve işlemler için portal sitesi ( http://tdiosb.tarbil.gov,tr/ ) oluşturulmuş olup geliştirme süreci devam etmektedir. Bahsi geçen portal sitesinde TDİOSB' lerin kuruluş ve çalışma süreçleri, üretim ve yatırım kapasiteleri, doluluk ve boşluk oranları, konum, yerleşim planları, mevzuat ve diğer konularla ilgili bilgilere ulaşılmasına olanak sağlamakla beraber TDİOSB'ler ile ilgili duyumlar da yer alacaktır” denildi.
Nevşehir Ticaret Borsası Başkanlığından yapılan açıklamada tarıma dayalı ihtisas organize sanayi bölgeleri portal sitesinin geliştirilme sürecinin devam ettiği bildirildi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ticaret Borsası Başkanlığından yapılan açıklamada tarıma dayalı ihtisas organize sanayi bölgeleri portal sitesinin geliştirilme sürecinin devam ettiği bildirildi.

 

Konuya ilişkin açıklamada; “662 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 12. Maddesi ile 14562 sayılı Organize Sanayi Bölgeleri Kanununa eklenen 26/A maddesi ve geçici 10. maddesi gereği lıer türlü iş ve işlemleri Bakanlığın-11z denetiminde olan Hayvansal Üretim, Bitkisel Üretim, Su Ürünleri gibi ihtisas alanlarında faaliyet gösterecek olan Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgeleri (TDİOSB) ile ilgili bilgilendirme„ duyuru ve diğer iş ve işlemler için portal sitesi ( http://tdiosb.tarbil.gov,tr/ ) oluşturulmuş olup geliştirme süreci devam etmektedir. Bahsi geçen portal sitesinde TDİOSB' lerin kuruluş ve çalışma süreçleri, üretim ve yatırım kapasiteleri, doluluk ve boşluk oranları, konum, yerleşim planları, mevzuat ve diğer konularla ilgili bilgilere ulaşılmasına olanak sağlamakla beraber TDİOSB'ler ile ilgili duyumlar da yer alacaktır” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.