MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Postacılar Nevşehir'de Yarışacak

GÜNCEL 03.10.2017 - 09:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Postacılar Nevşehir'de Yarışacak

PTT tarafından 2017 yılı “Postacı Yürüyüş Yarışması” 7 Ekim Cumartesi günü Nevşehir’de yapılacak.
  PTT tarafından 2017 yılı “Postacı Yürüyüş Yarışması” 7 Ekim Cumartesi günü Nevşehir’de yapılacak.   PTT Genel Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen postacı yürüyüş yarışması 7 Ekim Cumartesi günü Nevşehir’de yapılacak. Konuyla ilgili olarak PTT Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.), 6-7 Ekim 2017 tarihlerinde Nevşehir’de Yönetim Toplantısı düzenleyecek. Ayrıca, 2017 Yılı Postacı Yürüyüş Yarışması Türkiye Finali 7 Ekim’de Nevşehir’de gerçekleştirilecek denildi.   PTT Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama aynen şu şekilde;   “PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü, Dünya Posta Birliği İdari Konsey Başkanı Kenan Bozgeyik başkanlığındaki Yönetim Toplantısı’nda 2017 yılının ilk üç çeyreğindeki faaliyetler genel olarak ve ürün bazında değerlendirilecek. Toplantıda Şirket’in 2017 yılı stratejisi, planlaması ve hedefleri doğrultusunda ilk dokuz ayda yapılan çalışmalar ile önümüzdeki döneme yönelik faaliyetler gözden geçirilecek. PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Müdür Yardımcıları, Üst Yönetimi ve 82 PTT Başmüdürünün katılacağı Yönetim Toplantısı’nda tüm Türkiye genelindeki ve uluslararası alandaki çalışmalar detaylı bir şekilde ele alınacak. Toplantıda ortaya konulacak değerlendirmeler, tespitler ve öneriler PTT A.Ş.’nin başarı çıtasını daha da yükselterek bir dünya markası olma hedefine emin adımlarla ilerlemesine katkı sağlayacak. Nevşehir’de PTT A.Ş. Yönetim Toplantısı’nın yanı sıra 2017 Yılı Postacı Yürüyüş Yarışması Türkiye Finali de yapılacak. Şirket personeli arasında sosyal dayanışmayı sağlamak, motivasyonu artırmak, çalışanlara sportmenlik ruhu ve davranışı kazandırmak, 46. Balkan Ülkeleri Postacı Yürüyüş Yarışması’nda ülkemizi ve PTT A.Ş.’yi temsil edecek aday kadroyu belirlemek amaçlarıyla düzenlenecek yarışma 7 Ekim’de gerçekleştirilecek. 2017 Yılı Postacı Yürüyüş Yarışması Türkiye Finali’nde 35 kadın ve 65 erkek sporcu mücadele edecek.”
PTT tarafından 2017 yılı “Postacı Yürüyüş Yarışması” 7 Ekim Cumartesi günü Nevşehir’de yapılacak.

 

PTT tarafından 2017 yılı “Postacı Yürüyüş Yarışması” 7 Ekim Cumartesi günü Nevşehir’de yapılacak.

 

PTT Genel Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen postacı yürüyüş yarışması 7 Ekim Cumartesi günü Nevşehir’de yapılacak. Konuyla ilgili olarak PTT Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.), 6-7 Ekim 2017 tarihlerinde Nevşehir’de Yönetim Toplantısı düzenleyecek. Ayrıca, 2017 Yılı Postacı Yürüyüş Yarışması Türkiye Finali 7 Ekim’de Nevşehir’de gerçekleştirilecek denildi.

 

PTT Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama aynen şu şekilde;

 

“PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü, Dünya Posta Birliği İdari Konsey Başkanı Kenan Bozgeyik başkanlığındaki Yönetim Toplantısı’nda 2017 yılının ilk üç çeyreğindeki faaliyetler genel olarak ve ürün bazında değerlendirilecek. Toplantıda Şirket’in 2017 yılı stratejisi, planlaması ve hedefleri doğrultusunda ilk dokuz ayda yapılan çalışmalar ile önümüzdeki döneme yönelik faaliyetler gözden geçirilecek. PTT A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Müdür Yardımcıları, Üst Yönetimi ve 82 PTT Başmüdürünün katılacağı Yönetim Toplantısı’nda tüm Türkiye genelindeki ve uluslararası alandaki çalışmalar detaylı bir şekilde ele alınacak. Toplantıda ortaya konulacak değerlendirmeler, tespitler ve öneriler PTT A.Ş.’nin başarı çıtasını daha da yükselterek bir dünya markası olma hedefine emin adımlarla ilerlemesine katkı sağlayacak.

Nevşehir’de PTT A.Ş. Yönetim Toplantısı’nın yanı sıra 2017 Yılı Postacı Yürüyüş Yarışması Türkiye Finali de yapılacak. Şirket personeli arasında sosyal dayanışmayı sağlamak, motivasyonu artırmak, çalışanlara sportmenlik ruhu ve davranışı kazandırmak, 46. Balkan Ülkeleri Postacı Yürüyüş Yarışması’nda ülkemizi ve PTT A.Ş.’yi temsil edecek aday kadroyu belirlemek amaçlarıyla düzenlenecek yarışma 7 Ekim’de gerçekleştirilecek. 2017 Yılı Postacı Yürüyüş Yarışması Türkiye Finali’nde 35 kadın ve 65 erkek sporcu mücadele edecek.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.